Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2016

Ψευτοδεξιά - Μνημόνια - Οικογενειοκρατία


Ψευτοδεξιά - Μνημόνια - Οικογενειοκρατία

Τους πρώτους μήνες του έτους 2012 και αφού η τότε κυβέρνηση υπό τον Αντώνη Σαμαρά πετούσε στον κάλαθο των αχρήστων τις προεκλογικές δεσμεύσεις για επαναδιαπράγματευση του Μνημονίου, η Νέα Δημοκρατία και οι μηχανισμοί της επιχειρούσαν να κατασιγάσουν την οργή του Ελληνικού Λαού, θέτοντας ως προμετωπίδα της νέας διακυβέρνησης το τέλος της οικογενειοκρατίας. Προς τούτο ωθούσε βεβαίως και η ακατάπαυστη άνοδος της κοινωνικής και εκλογικής επιρροής της Χρυσής Αυγής, η οποία και απειλούσε απειλή για τον παραδοσιακό πυλώνα της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας, τα πολιτικά τζάκια.
Παρήλθαν μόλις τέσσερα έτη και σ' αυτό το βραχύ χρονικό διάστημα οι ίδιοι παράγοντες του πολιτικού, δημοσιογραφικού και ακαδημαϊκού κατεστημένου που κατέκριναν την οικογενειοκρατία ως πηγή των δεινών του τόπου, προκειμένου να...
γίνουν αρεστοί στον δικαίως εξοργισμένο και πολλαπλώς βαλλόμενο Λαό, αποθεώνουν σήμερα την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο αξίωμα του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης!
Οι ίδιοι αυτοί παραγοντίσκοι με την σαφώς αμφισβητήσιμη Τιμή και αξιοπρέπεια αλλά με το ασίγαστο πάθος για χρήμα κυρίως και για εξουσία, οι οποίοι στηλίτευαν την υποτακτική μέχρι αηδίας στους ξένους δυνάστες παρουσία του Κυριάκου στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, χαιρετίζουν σήμερα με τυμπανοκρουσίες την ανάληψη της ηγεσίας της ΝΔ από εκείνον. Έχουν μάλιστα το θράσος να ομιλούν περί ανανέωσης, αλλαγής σελίδας και την απαρχή του τέλους του λαϊκισμού. Γίνεται δε τεράστια προσπάθεια για να πειστεί το πόπολο πως ο Κυριάκος δεν εκφράζει την αγία οικογένεια, τα τέκνα της οποίας διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα μακρύ κατάλογο ενεργειών και μεθοδεύσεων που έπληξαν λιγότερο ή περισσότερο σοβαρά το Λαό και την Πατρίδα.
Η πραγματικότητα όμως, είναι αντιδιαμετρικά αντίθετη απ' όσα κράζουν δεξιά και αριστερά οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι ενός βαθιά διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Η ανάδειξη του Κυριάκου αποδεικνύει ένα και μόνο γεγονός: την οριστική αποκοπή της Νέας Δημοκρατίας από τις παραδοσιακές αξίες και τα Εθνικά Ιδανικά, χάρη στα οποία εξαπατούσε επί σειρά δεκαετιών ευρείες μάζες Ελλήνων πατριωτών.
Γλοιώδεις δημοσιογραφίσκοι και παρατρεχάμενοι πλουσίων πολιτικάντηδων αναλυτές, κάνουν ήδη λόγο για στροφή της ΝΔ προς το κέντρο. Οι πλείστοι εξ αυτών ισχυρίζονται πως η Νέα Δημοκρατία ήρθε ο καιρός να εξελιχθεί στη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, προκειμένου να αντιπολιτευθεί και να διεκδικήσει με σοβαρές προοπτικές την εξουσία από τον Σύριζα του Τσίπρα. Με πολιτικούς όρους όμως, καθίσταται σαφές πως η ΝΔ του Κυριάκου δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί με την κυβέρνηση της Αριστεράς, διότι απλούστατα έχουν κοινό στόχο και πολιτική γραμμή, δηλαδή την συνέχιση των Μνημονίων!
Την ίδια όμως περίοδο κατά την οποία τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης θα χτίζουν το ηγετικό προφίλ του Κυριάκου, θα αναδεικνύεται εκ των πολιτικών και κοινωνικών συνθηκών το βαθύ χάσμα μεταξύ της ΝΔ και των πεποιθήσεων της μεγάλης μάζας των ψηφοφόρων της. Με απλά λόγια, η παρουσία του Κυριάκου στην ηγεσία του κόμματος της Συγγρού θα καταδείξει σε σύντομο χρονικό διάστημα μπρος στα μάτια των αγνών πατριωτών που έχουν εγκλωβιστεί στο μαντρί των βαρόνων και της οικογενειοκρατίας πως η Νέα Δημοκρατία δεν είναι παρά η Ψευτοδεξιά εκδοχή της αντεθνικής, μνημονιακής Αριστεράς του Τσίπρα.
Αναπόφευκτα, οι πατριώτες που δίστασαν -ή ενέδωσαν στον φόβο και την πολιτική τρομοκρατία- να κλείσουν δια παντός την πόρτα στους πολιτικούς απατεώνες της ΝΔ, θα έχουν πια χίλιους λόγους να το πράξουν. Επιπλέον όμως, ένας ολόκληρος Λαός σκληρά δοκιμαζόμενων από τη μνημονιακή λαίλαπα και κάθετα αντίθετων στις αντεθνικές μεθοδεύσεις που πλήττουν θανάσιμα το Έθνος και την Πατρίδα, θα διαπιστώσει πως η Χρυσή Αυγή, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, είναι ο μοναδικός υπερασπιστής των ακατάλυτων στο διάβα του χρόνου Ελληνικών Αξιών, Αρχών και Ιδανικών τα οποία από κοινού επιδιώκουν να εκριζώσουν η Αριστερά του Τσίπρα και η Ψευτοδεξιά του Κυριάκου.
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών