Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2016

«Σκληρή αντιπολίτευση»: Δεν πρόλαβαν να προτείνουν δίδακτρα στο δημόσιο σχολείο οι συριζαίοι και άρχισαν να χειροκροτάνε οι νεοδημοκράτες!


«Σκληρή αντιπολίτευση»: Δεν πρόλαβαν να προτείνουν δίδακτρα στο δημόσιο σχολείο οι συριζαίοι και άρχισαν να χειροκροτάνε οι νεοδημοκράτες!

Αρχίζει και πραγματοποιείται η υπόσχεση Μητσοτάκη προς τους νεοδημοκράτες για «σκληρή αντιπολίτευση» στην κυβέρνηση Σύριζα.
Ήδη πριν από την εκλογή του ως προέδρου της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ψηφίσει με φανατισμό το επαίσχυντο νομοσχέδιο για το «σύμφωνο συμβίωσης» αποδεικνύοντας ότι όχι μόνο θα γίνει ουρά του Σύριζα, αλλά και ότι φιλοδοξεί να είναι πιο συριζαίος και από τον Τσίπρα.
Το νέο παράδειγμα της «σκληρής αντιπολιτεύσεως» έρχεται από τον βουλευτή επικρατείας της ΝΔ και αρμόδιο περί θεμάτων Παιδείας, Θ. Φορτσάκη, ο οποίος σχολίασε ραδιοφωνικά τον σάλο που....
έχει δημιουργηθεί με την πρόταση βουλευτού του Σύριζα να επιβληθούν δίδακτρα στο δημόσιο σχολείο.
Επί αυτής της κατάπτυστης προτάσεως, που πλήττει βάναυσα τον Ελληνικό Λαό και μας γυρνάει ολοταχώς στον μεσαίωνα, ο Φορτσάκης είπε: "Είναι μια πρόταση που θα πρέπει να συζητηθεί διότι υπάρχουν πάρα πολλές οικογένειες ελληνικές οι οποίες πληρώνουν τεράστια ποσά σε φορείς οι οποίοι βρίσκονται έξω από τη δημόσια παιδεία"
Αυτή είναι η «σκληρή αντιπολίτευση» της νεοφιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας στον μνημονιακό Σύριζα.
Σε κάθε νομοσχέδιο που φτωχοποιεί τον Ελληνικό Λαό αυτοί θα τους... χειροκροτάνε χλιαρά για να τους στεναχωρούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών