Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016

Πρόεδρος Αρείου Πάγου: “Δυσκολεύομαι να κριτικάρω όσα έγιναν στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής” - Κόψιμο μαχαίρι στον αέρα από Οικονομέα!

Η νυν πρόεδρος του Αρείου Πάγου βρέθηκε σε δύσκολη θέση σήμερα στο Mega, όταν της ζητήθηκε να κατονομάσει τους υπευθύνους για το φιάσκο της δίκης της Χρυσής Αυγής. Η αγχώδης απάντηση: "δυσκολεύομαι να κριτικάρω τους χειρισμούς των άλλων πριν από εμένα" αποδεικνύει πως πίσω από το στήσιμο της δίωξης της Χρυσής Αυγής υπάρχει σωρεία παρανομιών και εγκλημάτων σε βάρος της Δικαιοσύνης και του Συντάγματος.

Σε σχετική ερώτηση πασοκοδημαρίτη βουλευτή (από την συμμορία αυτών που πήγαιναν στον Άρειο Πάγο και ψευδορκούσαν για να κλείσουν στην φυλακή το τρίτο κόμμα της χώρας), η Βασιλική Θάνου απάντησε:...
"Είμαι σε μια δύσκολη θέση αν κριτικάρω χειρισμούς που έγιναν πριν από μένα, από άλλους συναδέλφους. Ωστόσο, πράγματι θα είχε διευκολύνει την διεξαγωγή της, αν ειδικώς η υπόθεση αυτή είχε προχωρήσει μόνη της".

Οι σκευωροί του γνωστού παραδικαστικού κυκλώματος θέλησαν με αφορμή το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι να στήσουν μια ολόκληρη μηχανορραφία με σαφείς πολιτικούς σκοπούς, την δίωξη και την παράνομη προφυλάκιση βουλευτών και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής με απώτερο σκοπό την εκλογική αποδυνάμωση του κόμματος.

Τι κατάφερε τελικά ο Σαμαράς και η συμμορία του; Να κάνουν τον Τσίπρα πρωθυπουργό και οι ίδιοι να καταδικαστούν σε πολιτικό θάνατο!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών