Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016

Ρατσιστική δήλωση Νετανιάχου: “Να προστατευτούμε από τα κτήνη που μας περιτριγυρίζουν”! Μούγκα οι «αντιρατσιστές»

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα το κράτος του Ισραήλ δείχνει τον απροκάλυπτο ρατσιστικό χαρακτήρα της πολιτικής που εξασκεί, με δηλώσεις και πράξεις διαφόρων υψηλόβαθμων στελεχών του. Οι δηλώσεις που ακολουθούν αποτελούν έναν ακόμα λίθο στο ρατσιστικό οικοδόμημα που επί χρόνια χτίζει το ισραηλινό κράτος και οι εκάστοτε κυβερνήσεις του:

“Στο τέλος θα έχουμε ένα κράτος το οποίο θα περιτριγυρίζεται από συρματόπλεγμα. Με ρώτησαν κάποιοι, είναι αυτό απαραίτητο για την προστασία της χώρας; Η απάντηση είναι...
καταφατική. Θα απλώσουμε τείχη και συρματοπλέγματα σε όλο το μήκος των συνόρων του Ισραήλ; Η απάντηση είναι καταφατική. Στην περιοχή που ζούμε πρέπει να προστατευτούμε από τα κτήνη που μας περιτριγυρίζουν”.

Τα παραπάνω λόγια αποτελούν απόσπασμα από ομιλία του Νετανιάχου κατά την διάρκεια επίσκεψής του σε εργοτάξιο στα ανατολικά σύνορα του Ισραήλ. Στην συνέχεια της ομιλίας του ανακοίνωσε την κατάρτιση σχεδίου για την οικοδόμηση σε βάθος χρόνου ενός συνεχόμενου φράχτη ασφαλείας κατά μήκος των ισραηλινών συνόρων, καθώς και το κλείσιμο των λιγοστών ανοιγμάτων που παραμένουν σε διάφορα σημεία στο ισραηλινό τείχος που περιβάλλει την Δυτική Όχθη, μετατρέποντάς την σε μια μεγάλη ανοιχτή φυλακή για τους Παλαιστινίους, παρόμοια με αυτή της Γάζας.

Όμως, ο χαρακτηρισμός “κτήνη” του Νετανιάχου για τους ανθρώπους εκτός των συνόρων του Ισραήλ πέρασε εντελώς απαρατήρητος και ασχολίαστος από το σύνολο σχεδόν των διεθνών ΜΜΕ, τα οποία στην περίπτωση που αυτός ο χαρακτηρισμός αποδιδόταν από κάποιον ευρωπαίο πολιτικό σε βάρος λαθρομεταναστών και προσφύγων, θα του απέδιδαν με συνοπτικές διαδικασίες την ετικέτα του ρατσιστή, ζητώντας φυσικά και ποινικές κυρώσεις εναντίον του. Το ίδιο, βεβαίως, συμβαίνει και με κάποιες εγχώριες υποκριτικές πένες της δημοσιογραφίας, οι οποίες δεν έχουν γράψει ποτέ ούτε λέξη για την ξεκάθαρα ρατσιστική πολιτική του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων και τα συνεχή εγκλήματα εναντίον τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Υ.Γ. Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο σχετικά με το πως "προστατεύονται από τα κτήνη" οι ισραηλινοί. Τι έχουν να πουν άραγε οι αντιρατσιστές και ο συριζαίος συνομιλητής του Νετανιάχου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών