Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 20, 2016

ΒΙΤΣΑΣ: "Σκασμός Έλληνες....θα σας πάρουμε τα λεφτά σας και θα φτιάξουμε άλλα 12 παραγκουπόλεις για τους λαθρομετανάστες"

hot-spot._1
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το ότι θρασύτατα ο Υπουργός Οικονομικών που έχει κατηγορηθεί για φορολογική απάτη κατά του Δημοσίου και απόκρυψη οικονομικής περιουσίας, προς αποφυγή φορολογίας ομολογεί ότι θα χρησιμοποιήσει τα αιματοβαμμένα λεφτά των Ελλήνων για να φτιαχνούν HotSpot για τους λαθρομετανάστες, και δεν αντιδρά....ΚΑΝΕΙΣ είναι δείγμα ΠΑΡΑΚΜΗΣ της κοινωνίας μας.
 
Ελαφρώς μειωμένες είναι οι… προτιμήσεις των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας τις τελευταίες μέρες και ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας και συντονιστής της κυβέρνησης για το προσφυγικό, Βίτσας, βγήκε στον ΣΚΑΪ για να… καθησυχάσει τους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους», που δικαιολογημένα… ανησυχούν. «Έχουμε μείωση στις....
προσφυγικές ροές τις τελευταίες ημέρες», παραδέχτηκε ο υπουργός και έσπευσε αμέσως να διευκρινίσει: «αλλά λόγω καιρού»
Με την ευκαιρία κι αφού κάποτε θα βελτιωθεί ο καιρός και θα μας ξανάρθουν τα «προσφυγάκια», ανακοίνωσε και την κατασκευή 12 νέων hot spots, χωρίς όμως να αποκαλύψει που και πως – προφανώς το φυλάει για… έκπληξη:
«Έχουμε ήδη 14 κέντρα φιλοξενίας. Θα κατασκευαστούν άλλα 12. Τα χρήματα για την κατασκευή των υπόλοιπων είναι από τον κρατικό προϋπολογισμό, και θα αναπληρωθούν από τα κοινοτικά κονδύλια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών