Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 20, 2016

Η "Καθημερινή" προειδοποιεί: "Έτοιμοι να εξεγερθούν οι λαρθομετανάστες"

lathro_episodeia
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θα βάλουν και οι "αλληλέγγυοι" το χεράκι τους...και θα επιτευχθεί η πολυπόθητη εξέγερση! Το θέμα είναι το..."μετά" και οι ενέργειες που θα γίνουν για να λήξει η έξεργερση. Μήπως κάποιος...νόμος "έκτακτης ανάγκης" που θα φέρει και άλλου είδους περιορισμούς;
 
Το παρακάτω άρθρο, υπό τον τίτλο «Επικίνδυνα φαινόμενα», ήταν το κύριο, στην «Καθημερινή» της Παρασκευής – και παρά το γεγονός ότι είναι γραμμένο πολύ… κομψά, μοιάζει περισσότερο με… καμπανάκι κινδύνου:

«Η χαώδης κατάσταση που επικρατεί στον Πειραιά, στην Ειδομένη και σε άλλα σημεία μπορεί να οδηγήσει σε πολύ επικίνδυνα φαινόμενα. Ήδη, καθημερινά παρατηρούνται συμπλοκές μεταξύ προσφύγων και μεταναστών. Κάποια στιγμή, η...
μη τήρηση της τάξης από το ελληνικό κράτος, σε συνδυασμό με τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης, θα ριζοσπαστικοποιήσει ένα μέρος των απελπισμένων αυτών ανθρώπων. Δεν είναι καθόλου δύσκολο, άλλωστε, σε μια χώρα στην οποία όλα επιτρέπονται στον… τομέα της διαμαρτυρίας, να έχουμε επικίνδυνες, εκτός ορίων, συμπεριφορές».
Τι εννοεί η -πολύ καλά πληροφορημένη, εκ των έσω- «Καθημερινή», όταν γράφει για «επικίνδυνες, εκτός ορίων συμπεριφορές»; Προφανώς μια οργανωμένη και εκτεταμένη εξέγερση των απρόσκλητων σ’ ολόκληρη τη χώρα, με σκοπό την αποσταθεροποίηση!
Όλα τ’ άλλα τα’ χαμε, αυτό μας έλλειπε τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών