Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2016

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΕΝΩ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Σ’ ΑΥΤΟ;

politikoi_arxhgoi

Όταν προ ημερών κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο πρώην κνίτης και νυν πρωθυπουργός θα συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών (των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, βεβαίως-βεβαίως…), ο αρχικουκουές Κουτσούμπας δήλωσε τα εξής:
«Με αφορμή την πρόταση για σύγκληση σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών υπό τον ΠτΔ, για το προσφυγικό, δεν πιστεύουμε ότι...
μπορεί να προκύψει κάτι συγκεκριμένο και ουσιαστικό, ούτε θεωρούμε ότι μπορεί να υπάρξει διαμόρφωση ενιαίας – «εθνικής» όπως λέγεται – στρατηγικής, από τη στιγμή που υπάρχουν διαμετρικά αντίθετες απόψεις και προτάσεις.
Ουσιαστικά η κυβέρνηση, όπως είπε και ο πρωθυπουργός χθες στη βουλή, αλλά και τα άλλα πολιτικά κόμματα, προτείνουν τη σύσκεψη ως διαπραγματευτικό ατού, για να ζητηθεί η πιστή εφαρμογή των πρόσφατων αποφάσεων της ΕΕ και του ΝΑΤΟ… Μια σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, με το περιεχόμενο που δίνει η κυβέρνηση, αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα, ούτε νόημα έχει, ούτε βοηθά στην επίλυση του προβλήματος. Συνεπώς, δε χρειάζεται καν να συγκληθεί». Τι κατάλαβαν αυτοί που άκουσαν την συγκεκριμένη δήλωση; Φυσικά, ότι ο αρχικουκουές δεν πρόκειται να παρευρεθεί…
Αλλά, όταν τον πήρε στο τηλέφωνο ο παλιός του σύντροφος Τσίπρας, ο αρχικουκουές τα… έστριψε κι όπως ανακοίνωσε θα δώσει το «παρών» στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών των συστημικών κομμάτων.
Τι άλλαξε; Προφανώς, ο σύντροφος Τσίπρας υπενθύμισε στον σύντροφο Κουτσούμπα την κρισιμότητα των στιγμών και ότι σε τέτοιες στιγμές επιβάλλεται όλα τα συστημικά κόμματα να είναι ενωμένα κατά του εχθρού ελληνικού λαού. Και σαν… καλό παιδί που είναι ο αρχικουκουές, άφησε στην μπάντα το ΝΑΤΟ, την Ε.Ε., την… παγκόσμια επανάσταση και όλα τ’ άλλα παραμύθια που πουλάει στους αφελείς, κι έσπευσε να υπακούσει αμέσως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών