Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 06, 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

13s1agrot-thumb-large
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Τσικνοπέμπτη προχθές, και άρχισαν από νωρίς το πρωί τα γλέντια για τη διπλή εορτή της ημέρας. Απ’ τα χαράματα στην Κρήτη άρχισε να ρέει η τσικουδιά και οι μπαλωθιές στον αέρα έδιναν ρεσιτάλ. Στη Ρούμελη άρχισαν από το πρωί να σουβλίζουν αρνιά και κοκορέτσια. Στη Μακεδονία με ό,τι όχημα είχε εύκαιρο μπροστά του ο κάθε αγρότης βγήκε στους δρόμους κορνάροντας. Στη Θεσσαλία…….
Δεν άντεξα να μην σαρκάσω, για το τι θα γίνονταν αν ήταν σοβαρές οι προτάσεις που έδωσε το πρωί της τσικνοπέμπτης στους αγρότες ο κ. Μητσοτάκης. Τα ΜΜΕ βρήκαν την ευκαιρία να......
μην δοθεί μεγάλη δημοσιότητα στις προτάσεις Μητσοτάκη, μόνο και μόνο από το γεγονός ότι δεν ήταν προτάσεις αλλά κοροϊδία, προσφέροντας κατ’ αυτό τον τρόπο «προστασία» στον μέλλοντα πρωθυπουργό. Πάρτε μία γεύση από μητσοτακαίϊκα τερτίπια:
1 Τη διατήρηση της αυτονομίας του Ο.Γ.Α, λες και ο ΟΓΑ αν είναι υπό τη σκέπη άλλου ταμείου ή αντί για ΟΓΑ ονομάζονταν Βρασίδας θα άλλαζε κάτι.  2 Τη διατήρηση του συντελεστή φόρου εισοδήματος στο 13%, και να μην διανοηθείτε να το κατεβάσετε κάτω από 13 γιατί θα ξαναβγούν στους δρόμους οι αγρότες! !.  3 Το στενότερο ορισμό των κατ’ επάγγελμα αγροτών, εντός των ορίων που θέτει το κοινοτικό κεκτημένο, αυτό έλειπε και ήταν επι 38 μέρες στα μπλόκα οι αγρότες.  4 Την επανεξέταση των συντελεστών Φ.Π.Α., όταν το επιτρέψουν οι δημοσιονομικές συνθήκες, κάτι σαν την ανάπτυξη που «έβλεπε» ο Σαμαράς να έρχεται και όλα θα λύνονταν με μαγικό τρόπο. 5 Την ταχύτερη καταβολή ενισχύσεων και αποζημιώσεων μέσα από την απλούστευση διαδικασιών, 6 Προτεραιότητά ακόμα είναι η ταχύτερη επιστροφή Φ.Π.Α. στους αγρότες, αν βέβαια μείνουν λεφτά και δεν πάνε να βουλώσουν άλλες τρύπες του δημοσίου. 7 Την ενίσχυση των εσόδων του Ο.Γ.Α. με την εφαρμογή των συμψηφισμών οφειλομένων εισφορών με τις κοινοτικές επιδοτήσεις, αν θα έχουν μείνει μέχρι τότε αγρότες για να συνεισφέρουν στο ταμείο. 8 Την απλούστευση των διαδικασιών, τη μείωση του απαιτούμενου χρόνου και τη μείωση του διοικητικού κόστους για την πρόσκληση αλλοδαπών εργατών γης, τώρα που θα πλημμυρίσουμε από απρόσκλητους πρέπει να τους στρώσουμε στη δουλειά, αφού διώξουμε τους Έλληνες.   9  Η Νέα Δημοκρατία, θα προχωρήσει στον πλήρη διαχωρισμό μεταξύ συντάξεων και πρόνοιας  και 10, η ενεργοποίηση Εθνικού Συμβουλίου Αγροτικής Πολιτικής, ειδικά το τελευταίο, είναι αυτό που έλειπε τόσα χρόνια και δεν είχαμε αγροτική πρόοδο! !
Αυτά τα φαιδρά έδωσε στους αγρότες ο κ. Μητσοτάκης, ως λύση αν βρεθεί ο ίδιος στη θέση του Τσίπρα. Παρέλειψε βέβαια, σκόπιμα, να τους τονίσει ότι οι ευρωβουλευτές του ψήφισαν στην ευρωβουλή την δέσμευση της Ελλάδος να εισάγει από την Τυνησία, χωρίς δασμό παρακαλώ, 70.000 τόνους ελαιόλαδο αμφιβόλου ποιότητας, προς ενίσχυση της τυνησιακής οικονομίας. Παρέλειψε επίσης, πάλι σκόπιμα, να ενημερώσει τους αγρότες ότι, εισαγόμενα προϊόντα όπως, πατάτες, μανιτάρια, κάπαρη, σπανάκι, πορτοκάλια, νεκταρίνια, ακτινίδια, σύκα, μήλα, αγγούρια, αχλάδια, ξηροί καρποί, τομάτες, βερίκοκα, ροδάκινα, πιπεριές, ψάρια, θα εισέρχονται στη Χώρα μας με δασμούς χαμηλότερους απ’ ότι είναι σήμερα, με αποτέλεσμα την πλήρη καταστροφή της αγροτικής μας παραγωγής και όχι μόνο. Τέλος,  δεν έκανε κουβέντα για τη μείωση τιμών και φόρων των αγροτικών εφοδίων ( πετρέλαιο, ρεύμα, λιπάσματα κλπ), στο ελάχιστο, όπως συμβαίνει σε όλα τα άλλα κράτη της ΕΕ.
Ο δρόμος για να επιτευχθεί πλήρως η ανεξαρτησία της Χώρας μας από τα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας, περνά πρώτα απ’ όλα από την στροφή ενός έθνους στην Ελληνική αυτάρκεια, με πρωτοπόρο την αγροτική παραγωγή. Για να υπάρξει η στροφή χρειάζονται ικανοί άνθρωποι να πράξουν τα αυτονόητα, και όχι απαραίτητα πολιτικάντηδες. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή έχει και την πρόθεση αλλά και τη δυνατότητα να αναλάβει ένα τόσο μεγάλο επίτευγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών