Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 06, 2016

Ακόμα η και η... κολλημένη με τη νουδούλα Rass ομολογεί: Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή με ανεβασμένα ποσοστά!

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η ένωση σκευωρών και εντολοδόχων της ΝΔ είχε στα χείλη το σύνθημα Rass – Rass Antonis Samarass και η γνωστή εταιρεία τραγελαφικών δημοσκοπήσεων Rass θέτει στην υπηρεσία της κωμωδίας άλλη μία γαλάζια μαϊμού δημοσκόπηση.

Πριν πούμε το οτιδήποτε να θυμίσουμε ότι προ των Ευρωκλογών που η Χρυσή Αυγή έλαβε 9,4% και η νουδούλα καταποντίστηκε, η Rass έδινε βραχεία κεφαλή στη νουδούλα και εμφάνιζε την Χρυσή Αυγή στο 6,1%. Τόσο αξιόπιστη εταιρεία.

Προ των εκλογών του Ιανουαρίου 2015 η Rass αντίστοιχα έδινε 3,8% (!) στην Χρυσή Αυγή εμφανίζοντας το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών ως πέμπτο! Τελικώς η Χρυσή Αυγή βγήκε τρίτη με σχεδόν διπλάσιο ποσοστό από αυτό που έδινε η Rass. Τόσο αξιόπιστη εταιρεία.

Τώρα η εταιρεία δημοσίευση νέα δημοσκόπηση στην εφημερίδα «Το Παρόν» και στην πρόθεση ψήφου...
η ΝΔ συγκεντρώνει 26,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ 23,4% στην τρίτη είναι η Χρυσή Αυγή με 6,4% και εμφανίζεται με το ίδιο ποσοστό το ΚΚ€ που μονίμως υποβοηθείται από τους νεοδημοκράτες. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 5,3% η Ένωση Κεντρώων με 4,7% ενώ εκτός Βουλής μένουν οι ΑΝΕΛ με 2,8%, το Ποτάμι με 2,3% η Λαϊκή Ενότητα με 2%.

Με απλή μέθοδο των τριών και σε σύγκριση με παλαιότερα αποτελέσματα της ίδιας εταιρείας αντιλαμβανόμαστε ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι διψήφια!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών