Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016

Η ΟΝΝΕΔ συναγωνίζεται τους «αντιρατσιστές» στην... προσφυγική αλληλεγγύη


Η ΟΝΝΕΔ συναγωνίζεται τους «αντιρατσιστές» στην... προσφυγική αλληλεγγύη

Σε ποιον, άραγε, ανήκουν τα λόγια που ακολουθούν; «Το δράμα αυτών των ανθρώπων μέρα με τη μέρα κορυφώνεται. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και η κυβέρνηση οφείλει να βρει άμεσα λύσεις. Σε αυτές τις στιγμές, όσοι μπορούμε έχει νόημα να συμβάλουμε. Κυρίως όμως, οφείλουμε να αφυπνίσουμε όλους τους Έλληνες πως μπροστά στα δεινά της ζωής, δε μπορούμε να μένουμε αμέτοχοι επειδή δε μας αφορούν. Ο άνθρωπος είναι πάντα άνθρωπος και ανεξάρτητα από το χρώμα του διαβατηρίου του, αξίζει μια αξιοπρεπή διαβίωση».
Αν νομίζετε ότι τα όσα προηγήθηκαν αφορούν κάποιον αμετανόητο αριστεριστή και «αντιρατσιστή», ο οποίος θέλει «να την βγει» στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από τα αριστερά στο....
«προσφυγικό» ζήτημα, τότε κάνετε μεγάλο λάθος. Γιατί τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον (διορισμένο, επί της ουσίας, από τον Μητσοτάκη) νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Β. Γεωργιάδη, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο σχολίασε την «ακτιβιστική» δράση της νεολαίας της ΝΔ να μαζέψει σχεδόν μισό τόνο ειδών προσωπικής υγιεινής για τους «πρόσφυγες».
Κάτι, φυσικά, το οποίο ούτε καν διανοήθηκε έστω και να σκεφτεί η ΟΝΝΕΔ στο παρελθόν για τους χιλιάδες αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας. Με μια φρασεολογία η οποία παραπέμπει στις περιθωριακές και παρακμιακές ομαδούλες της άκρας αριστεράς, καθώς και τις διάφορες ΜΚΟ, η ΟΝΝΕΔ δείχνει (και μ΄αυτόν τον τρόπο) ότι το κόμμα το οποίο εκπροσωπεί δεν έχει καμία ουσιαστική διαφωνία στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης με την κυβέρνηση.
Σε έναν άτυπο διαγωνισμό «αντιρατσιστικής» συμπεριφοράς με τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ και η ΟΝΝΕΔ ευελπιστούν ότι είναι σε θέση να τον κερδίσουν. Κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό. Όμως η ΝΔ θα χάσει σ΄άλλους τομείς, πολύ πιο σημαντικούς, κοινωνικά και πολιτικά, τους οποίους τα «σαΐνια» του επιτελείου της, ζαλισμένα από την αύρα του κοσμοπολιτισμού που διέπει την φιλελεύθερη ιδεολογία τους, καθώς και από την επέλαση της «πολιτικής ορθότητας», αδυνατούν να κατανοήσουν. Όταν θα γίνει αυτό θα είναι ήδη πολύ αργά για τα στενά συντηρητικά σχέδια τους και για την επιχειρούμενη παλινόρθωση της δικής τους εξουσιαστικής δομής.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών