Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016

Πρωτοφανές: Ισλαμιστές λαθρομετανάστες στην Καβάλα αποκαθήλωσαν την εικόνα της Παναγίας και παραπονέθηκαν για τις καμπάνες

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αριστεροί και δεξιοί μαζί, για μια Ελλάδα Ισλαμική. Κατά τις επιταγές του διεθνούς σιωνισμού.

Eν μέσω Σαρακοστής φανατικοί ισλαμιστές μουσουλμάνοι αποκαθήλωσαν με μια προκλητική ενέργεια την εικόνα της Παναγίας που βρισκόταν στο κλειστό Γυμναστήριο της Ελευθερούπολης. Η διαπίστωση αυτή έγινε στην Καβάλα, μπροστά στα έντρομα μάτια των εθελοντών και δημοτικών υπαλλήλων οι οποίοι διαπίστωσαν ότι έλειπε η εικόνα της Παναγίας και παρά τις αντιδράσεις...
που υπήρξαν, με την επικράτηση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί ότι στο νομό Καβάλας υπάρχουν δύο άτυπα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών, το πρώτο βρίσκεται στον δήμο Καβάλας όπου έχει μετατραπεί το εκθεσιακό κέντρο της Ν. Καρβάλης σε άτυπο hot spot και το δεύτερο βρίσκεται στον δήμο Παγγαίου όπου έχει μετατραπεί το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης σε άτυπο hot spot. Στο συγκεκριμένο hot spot έχουν οδηγηθεί 209 λαθρομετανάστες από τις αρχές Μαρτίου και λυμαίνονται έναν χώρο που έχει κατασκευαστεί με τα χρήματα του Ελληνικού Λαού για να εξυπηρέτηση την νεολαία και τους αθλητικούς συλλόγους του δήμου και όχι τους λαθροέποικους - εισβολείς.

Προκλητικά μουσουλμανικά στοιχεία δεν δίστασαν σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές να απαιτήσουν ακόμα και από τον ιερέα του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου να μην χτυπά τις καμπάνες γιατί ο ήχος τους προκαλεί τα θρησκευτικά τους πιστεύω. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να πετάξουν ακόμα και να ποδοπατήσουν μην κάνοντας αποδεκτές τις λειτουργιές (πρόσφορο) που εστάλησαν από την Μητρόπολη Ελευθερούπολης για την σίτισή τους.

Αμέσως μετά την εμφάνιση του δημοσιεύματος υπήρξε διάψευση τόσο από τον δήμο όσο και από την Μητρόπολη Ελευθερούπολης, ωστόσο το ζήτημα ακόμα διερευνάται. Σε αυτό το σημείο όμως πρέπει να δούμε ένα άλλο περιστατικό που έχει επιβεβαιωθεί από πολλά τοπικά δημοσιεύματα. Αυτό αφορά την καταγγελία μιας Χριστιανής από την Συρία που φιλοξενούνταν στο άλλο hot spot της Ν. Καρβάλης. Η συγκεκριμένη καταγγέλλει ότι φοβάται τους Ισλαμιστές που βρίσκονται στο ίδιο κέντρο φιλοξενίας και κρύβουν τον σταυρό που φοράνε γιατί το Ισλάμ θρέφει μεγάλο μίσος για τον Χριστιανούς, άλλωστε η ίδια λέει ότι οι Ισλαμιστές στην Συρία πυροβόλησαν στο πόδι τον άντρα της επειδή ήταν Χριστιανός και τους ζήτησαν να απαρνηθούν την πίστη τους αλλιώς θα τους αποκεφαλίσου όπως αξίζει σε αμαρτωλούς.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες για την ασφάλεια της συγκεκριμένης οικογένειας Χριστιανών από την Συρία αναγκάστηκε ο δήμος να τους μεταφέρει σε άλλο χώρο γιατί υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για την σωματική τους ακεραιότητα.

Ίσως κάποιοι να πιστεύουν ότι κινδυνολογούμε ή ότι γινόμαστε υπερβολικοί αλλά τα τελευταία δρώμενα της πολιτικής σκηνής μας επιβεβαιώνουν καθημερινά με την συμμορία του Σύριζα θέλει να επιβάλλει ένα άθεο πολυπολιτισμικό κράτος σε μια χώρα που το 97% των Ελλήνων αυτοπροσδιορίζονται ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

Χρυσή Αυγή για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών