Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 11, 2016

Φιάσκο η εκκένωση του Πειραιά μέσω... φυλλαδίων: Μόνο 30 αποχώρησαν από το λιμάνι - Πάνω από 53.000 οι “πρόσφυγες” σε όλη την χώρα


Φιάσκο η εκκένωση του Πειραιά μέσω... φυλλαδίων: Μόνο 30 αποχώρησαν από το λιμάνι - Πάνω από 53.000 οι “πρόσφυγες” σε όλη την χώρα

Μόλις 30 άτομα πείστηκαν να φύγουν από το λιμάνι του Πειραιά - Έβαλαν τις γυναίκες του Λιμενικού να μοιράζουν τα ενημερωτικά φυλλάδια 
Σε κατάσταση ασφυξίας παραμένει το λιμάνι του Πειραιά καθώς μετά από όλες τις προσπάθειες που έγιναν σήμερα μόνο 30 αλλοδαποί αναχώρησαν για τις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα.
Στο λιμάνι παραμένουν παραπάνω από  4.500 άνθρωποι, ενώ η κατάσταση με τις νέες αφίξεις έχει σχεδόν μηδενιστεί, αφού σήμερα το πρωί έφθασαν 2 από την Κω και άλλο 17 από την Ρόδο.
Η κυβέρνηση έχει ήδη...
ξεκινήσει την διανομή ενημερωτικού φυλλαδίου προς τους ανθρώπους, που βρίσκονται στους επιβατικούς σταθμούς του ΟΛΠ και στην πέτρινη αποθήκη, σε 4 γλώσσες (αραβικά, φαρσί, ελληνικά και αγγλικά) σε μια προσπάθεια να πείσει τους ανθρώπους αυτούς να μετακινηθούν σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας.

Μάλιστα την ενημέρωση των λαθρομεταναστών ανέλαβαν -κατόπιν διαταγής βεβαίως- τα κορίτσια του Λιμενικού!

Διαβάστε επίσης: Κυβέρνηση ανθελλήνων: Με δωρεάν στέγαση, σίτιση και περίθαλψη εκλιπαρούν τους λαθρομετανάστες να μεταφερθούν στα “Hot spot”
Συνολικά 53.034 "πρόσφυγες" βρίσκονται σε διάφορες περιοχές της ελληνικής επικράτειας, σύμφωνα με τη συνοπτική κατάσταση του Συντονιστικού για τη Διαχείριση της Προσφυγικής Κρίσης που δόθηκε στη δημοσιότητα.
Αναλυτικότερα, στο ανατολικό Αιγαίο βρίσκονται 7.064 (4.096 σε Λέσβο, 1.789 σε Χίο), στην Αττική 14.220 (4.500 στο λιμάνι του Πειραιά, 1.935 στο Σχιστό), στην κεντρική Ελλάδα 2.171, στη νότια Ελλάδα 340 και στη βόρεια Ελλάδα 29.239 (11.219 στην Ειδομένη).
Παραθέτουμε τα στοιχεία με κάθε επιφύλαξη:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών