Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 11, 2016

Ο Τσίπρας, ο Καμμένος, το ξεπούλημα του ΟΛΠ και η....συλλογική μνήμη

Το σημαντικότερο μειονέκτημα του μέσου Έλληνα - ψηφοφόρου, δεν είναι ούτε η ανεργία, ούτε η οικονομική ανέχεια, ούτε και οι...λαθρομετανάστες.
Είναι ότι πάσχει πάσχει από....αμνησία, επιβεβαιώνοντας γνωσείς ρήσεις προβεβλημένων πολιτικών και δημοσιολογούντων (Κ. Μητσοτάκης, Κ. Σημίτης), ότι η μνήμη του φθάνει μέχρι το τέλος των δελτίων του 6,7,8 και 9.

Κοινώς ο μέσος Έλληνας γίνεται φορέας της καθεστωτικής προπαγάνδας όχι από....μη κριτική σκέψη αλλά από....έλλειψη μνήμης.

Με ποιο κραυγαλέα τελευταία την περίπτωση του ψεκασμένου Προέδρου των Αν.Ελ. που σε μια εβδομάδα μετέτρεψε το..."Ή παραιτείται ο Μουζάλας ή...πέφτει Κυβέρνηση" σε..."λεκτική παράφραση", με αφορμή την περίφημη φράση - ευχή του Μουζάλα για "Μακεδονία στα σύνορα της Ελλάδος", χωρίς "να ανοίξει ρουφούνι" στις τοπικές - πολιτικές κοινωνίες.

Ήρθε βλέπετε το...."προσφυγικό", μετά οι "υποκλοπές" και ξεχάστηκε αμέσως η κωλοτούμπα Καμμένου, ως να μην έγινε ποτέ και σιγά, σιγά διαγράφεται από το συλλογικό θυμικό.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με....
την πώληση σε ξένα, κινεζικά, συμφέροντα του λιμανιού του ΟΛΠ, από την "αριστερή" Κυβέρνηση με...τις "δεξιές" πατερίτσες που κραύγαζαν προ μηνών για την "ιερότητα" του λιμανιού να παραμείνει σε ελληνικά χέρια.

Ορίστε τι έλεγαν τότε Τσίπρας - Καμμένος για το θέμα:
Τότε η σημερινή..."μεταρρυθμιστική επένδυση" αποκαλούνταν ως "ξεπούλημα" και "αποικιοκρατία"...

Στις μέρες μας είναι υποχρεωτική επιταγή των καιρών και των δεσμεύσεων έναντι των ξένων τοκογλύφων.

Το δυστύχημα θα είναι οι Έλληνες να ανοίξουν τις τηλεοράσεις και να συζητούν τελικώς όχι για το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ αλλά για...το παραπολιτικό σχόλιο "έλειπε από την εκδήλωση ο Πρωθυπουργός και ο Καμμένος..Τι κρύβεται από πίσω...Μήπως η διαφωνία τους;", πιστοποιώντας ότι η συλλογική μνήμη διαμορφώνεται από τις ειδήσεις των 6,7,8, και 9 και τα κατακάθια της δημοσιογραφίας.

Απέναντι σε αυτή την πνευματική κατάπτωση ξεπροβάλει μια δύναμη Εθνική που προστατεύει την Εθνική Συλλογική Μνήμη, σεβόμενη το παρελθόν, αμυνόμενη να τηρηθούν οι Αξίες στο παρόν και ως γνήσια λαϊκή δύναμη να αφήσει παρακαταθήκη για το μέλλον.

Είναι η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού που υποστηρίζει ότι για να μη χαθεί εντελώς η μνήμη το μόνο που χρειάζεται είναι να κλείσετε τις τηλεοράσεις και να σταματήσετε να αναπαράγετε την επαίσχυντη προπαγάνδα των υποτελών του καθεστώτος που σας ώθησαν στον οικονομικό και ατομικό ευτελισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών