Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 04, 2016

ΟΙ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΙ ΤΗΣ AIR FRANCE ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΜΑΝΤΙΛΑ… ΕΠΕΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΚΝΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΟΜΟΥΡΕΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Πολλές αεροσυνοδοί της Air France αρνούνται να συμμορφωθούν προς την υποχρέωση (!!!) να φορούν μαντίλα όταν θα προσγειώνονται στην Τεχεράνη από τις 17 Απριλίου, όταν θα επαναληφθούν οι πτήσεις της εταιρείας που θα συνδέουν το Παρίσι με την ιρανική πρωτεύουσα για πρώτη φορά από το 2008, οπότε είχαν διακοπεί λόγω των διεθνών κυρώσεων κατά του Ιράν.

Εν όψει της επανάληψης των πτήσεων, η διεύθυνση της Air France απηύθυνε εσωτερική οδηγία ζητώντας από το ιπτάμενο προσωπικό «να φορά παντελόνι κατά τη διάρκεια της πτήσης, φαρδύ...
σακάκι και φουλάρι που θα καλύπτει τα μαλλιά κατά την έξοδο από το αεροσκάφος», διότι
«τα πληρώματα είναι υποχρεωμένα, όπως όλοι οι ξένοι επισκέπτες, να σέβονται τους νόμους των χωρών στις οποίες βρίσκονται, διότι ο ιρανικός νόμος επιβάλλει σε όλες τις γυναίκες που βρίσκονται στην ιρανική επικράτεια να φορούν μαντίλα που καλύπτει τα μαλλιά, στους δημόσιους χώρους».

Ωστόσο, αν συνεχίσουν να αρνούνται τη μαντίλα οι αεροσυνοδοί της Air France, η εταιρεία πρέπει να δει τι επιλογές έχει! Όπως, λοιπόν, πληροφορούμεθα (από το… ράδιο-αρβύλα) έπεσε η πρόταση να απολυθούν όλες οι Γαλλίδες και να προσληφθούν στη θέση τους κνίτισσες και συριζομούρες, οι οποίες πολύ ευχαρίστως θα φορούσαν μαντίλα ή και τσαντόρ ακόμα – αν τους εζητείτο – για λόγους… διεθνιστικής αλληλεγγύης. 

Αλλά, η πρόταση απερρίφθη αμέσως, γιατί οι λεγάμενες δεν κάνουν για αεροσυνοδοί, καθότι ως επί το πλείστον είναι… «ένα μάτσο χάλια»! Κρίμα που χάσανε τη δουλειά και θα συνεχίσουμε να τις… τρώμε στη μάπα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών