Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 04, 2016

Δεν έχει αφήσει λίστα διεφθαρμένων που να μην είναι μέσα το δεξί χέρι του Σαμαρά, Παπασταύρου... Τώρα και στη λίστα του Παναμά...


Στην λίστα του Παναμά βρίσκουμε και πάλι τον... Παπασταύρου και την ψευτοδεξιά Νέα Δημοκρατία!

Άλλη μία αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα βαλτώδη νερά της μνημονιακής Ελλάδας, αφού στον τύπο διέρρευσαν έγγραφα που φανερώνουν τις off shore εταιρείες βασιλιάδων, πρώην και νυν αρχηγών κρατών και διάφορων αξιωματούχων.
Εκεί, σε αυτή τη νέα τερατώδη σε όγκο λίστα, βρίσκουμε και πάλι την ψευτοδεξιά Νέα Δημοκρατία και το «πουλέν» της, προστατευόμενο του Σαμαρά παλιότερα και του Μητσοτάκη πλέον, Σταύρο Παπασταύρου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του International Consortium of Investigative Journalists, το όνομα του Σταύρου Παπασταύρου εντοπίζεται στα διοικητικά συμβούλια των εταιρειών Green Shamrock Foundation, Diman και Aisios.
Ο σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με....
τα έγγραφα που έχουν διαρρεύσει, ήταν μέλος των διοικητικών συμβουλίων της Green Shamrock Foundation και της Diman Foundation από το 2005 έως το 2014 και το 2006 έγινε αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρείας Aisios Foundation, στην οποία συμμετέχουν και οι Κωνσταντίνος Λαναράς και Σπύρος Μεταξάς.
Στην ανάρτηση της ιστοσελίδας του International Consortium of Investigative Journalists φιλοξενείται η απάντηση του Παπασταύρου, ο οποίος «αρχικά είπε ότι δεν θυμάται τις εταιρείες, αλλά αργότερα είπε ότι σύμφωνα με τα αρχεία του έχει υπηρετήσει ως μέλος των διοικητικών συμβουλίων της Green Shamrock Foundation, Diman και Aisios. Στην συνέχεια είπε ότι το έκανε για δύο οικογενειακούς φίλους με τους οποίους τον συνδέει μακρόχρονη φιλία και ότι δεν έλαβε καμία αποζημίωση. Είπε ότι «δεν είχε δικαιώματα ιδιοκτησίας σε αυτές τις εταιρείες» και έτσι δεν ήταν υποχρεωμένος να τα δηλώσει στις φορολογικές αρχές».
Ο πρώην σύμβουλος του Σαμαρά βρίσκεται συνεχώς σε όλες τις λίστες περί διαφθοράς και ξεπλύματος μαύρου χρήματος που βγαίνουν ανά τον κόσμο. Αντιλαμβάνεται κανείς, δεδομένης και της προστασίας που απολαμβάνει αυτός από τη Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη και τα παραδικαστικά κυκλώματα που αυτή ακόμα διατάζει ότι υπήρχε μεγάλο συμφέρον να διωχθεί η Χρυσή Αυγή και να στηθεί ολόκληρη αυτή η σκευωρία εναντίον του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας για να μην αποκαλυφθεί η Κόπρος του Αυγείου της εγχώριας πολιτικής σκηνής.
Όμως, μετά από διώξεις, δολοφονίες, πολιτική τρομοκρατία και λάσπη είμαστε ακόμα εδώ. Οι κλέφτες στη φυλακή, οι Έλληνες στην Εξουσία!
Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών