Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 12, 2016

Ανταποκριτής BBC: Νεοδημοκράτες μέχρι αναρχικοί ενωθείτε για να αντιμετωπίσετε την Χρυσή Αυγή που ανεβαίνει!


Ανταποκριτής BBC: Νεοδημοκράτες μέχρι αναρχικοί ενωθείτε για να αντιμετωπίσετε την Χρυσή Αυγή που ανεβαίνει!

Τον Paul Mason τον γνωρίσαμε ως ανταποκριτή του BBC στην Ελλάδα την εποχή της «σκληρής διαπραγμάτευσης» - Μέρος Α’ του Τσίπρα, που κατέληξε στο δημοψήφισμα και την προδοσία της ετυμηγορίας του Ελληνικού Λαού με την μετατροπή του «ΟΧΙ» σε ένα επαίσχυντο «ΝΑΙ» και στην υπογραφή του τρίτου αριστερού μνημονίου. Ήταν ο πρώην τροτσκιστής και αναρχικός που πλέον ασκούσε το επικοινωνιακό παιχνίδια για τους διεθνείς τοκογλύφους στην Αθήνα, στάση συνεπής με τα «πιστεύω» του, όπως ο Μάρξ κάποτε ήταν ανταποκριτής καπιταλιστικών φυλλάδων και εκπροσωπούσε τα συμφέροντά τους.
Αυτός ο άνθρωπος των τοκογλύφων, λοιπόν, έδωσε συνέντευξη στην Real News του πρώην σκληρού νεοδημοκράτη και νυν συριζαίου, Νίκου Χατζηνικολάου, περί των πολιτικών πραγμάτων της χώρας.
Απαραίτητη παρένθεση: Μεγάλη η στεναχώρια του Χατζηνικολάου για ....
την άνοδο της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την επικράτεια. Μέχρι και τον Καρατζαφέρη αντιμνημονιακό παρουσίασε, μπας και κόψει κανά ψηφαλάκι από την Χρυσή Αυγή. Μάταιες οι ελπίδες, Νίκο, αφού οι φίλοι της Χρυσής Αυγής δεν τρώνε... σανό.
Μεταξύ άλλων που είπε ο Paul Mason υπήρξε και αναφορά στην Χρυσή Αυγή, την οποία και σας παραθέτουμε: «Ήμουν στο Άμστερνταμ και το Βερολίνο αυτή την εβδομάδα. Η Αριστερά με την ευρεία έννοια, η φιλελεύθερη και οικολογικά συνειδητοποιημένη μεσαία τάξη, έχει τρομοκρατηθεί επειδή δεν μπορεί να αντιμετωπίσε την αναγεννημένη Δεξιά. Ανησυχεί ότι η Ευρώπη θα διαλυθεί επειδή οι δεξιές και εθνικιστικές απαντήσεις δείχνουν πιο πειστικές. Σωστά ανησυχεί. Το μάθημα ωστόσο από την δεκαετία του 30’ είναι, πρώτον, ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να προστατέψουν τους πολίτες τους και, δεύτερον, οι φιλελεύθεροι, οι σοσιαλδημοκράτες, οι αναρχικοί και η Αριστερά πρέπει να ενωθούν σε προσωρινές συμμαχίες για να νικήσουν τον φασισμό. Το πιο απογοητευτικό πράγμα στο ελληνικό φιλελεύθερο Κέντρο είναι η αποφασιστικότητα να υπερκεράσει τη ΝΔ σε τροϊκανισμό. Τους λέω, λοιπόν, ότι οι σβάστικες που έχουν κρύψει στα σπίτια τους οι χρυσαυγίτες δεν είναι εκεί για αστείο. Το φιλελεύθερο Κέντρο πρέπει να ξυπνήσει και να αγωνιστεί για κοινωνική δικαιοσύνη.»
Δεν ξέρουμε αν ο Paul Mason μετέφερε εντολές ή αν έλεγε την προσωπική του άποψη περί των πολιτικών πραγμάτων της χώρας, αν και με όλη την συζήτηση για οικουμενική μάλλον έχουμε να κάνουμε με το πρώτο. Αντιλαμβανόμαστε, όμως, σε κάθε περίπτωση το άγχος των διεθνών πλουτοκρατών και επικυρίαρχων για την άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Δεν θα ασχοληθούμε προφανώς με την παιδαριώδη χυδαιολογία του Mason για τις «σβάστικες στα σπίτια», όμως το σχόλιό του δείχνει την κατεύθυνση στην οποία κινούνται τα πράγματα στην Ελλάδα και αποδεικνύει ότι υπάρχουν μονάχα δύο κόμματα, η Χρυσή Αυγή και οι άλλοι. Οι άλλοι που δεν έχουν ουσιαστικές πολιτικές διαφορές και μπορούν να συνασπιστούν σε «προσωρινές συμμαχίες» προκειμένου να αντιμετωπιστεί η Χρυσή Αυγή και να συνεχιστεί η καταστροφή του Ελληνισμού.
Ας μην ανησυχεί όμως ο Mason γιατί ήδη οι εντολές του εκτελούνται. Ας μην ξεχνάμε ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίχτηκε στην αντεθνική αριστερά, προκειμένου να στήσει την σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής. Επίσης έγινε χρήση ακόμα και τρομοκρατικών πυρήνων της αριστεράς από την «φιλελεύθερη παράταξη», προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο «φασισμός». Όμως η Χρυσή Αυγή στέκει αγέρωχη.
Υ.Γ. Τι περίεργη σύμπτωση που ο εισαγγελέας στην δίκη του Κολοκοτρώνη ονομαζόταν επίσης Mason... Τα περίεργα της ιστορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών