Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 12, 2016

ΑΥΣΤΡΙΑ: ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (VIDEO)

Ακτιβιστές της αυστριακής Γενιάς της Ταυτότητας (Generation Identitaire) πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική επιδρομή στο αρχηγείο του Κόμματος των Πρασίνων στο Γκρατς αυτή την εβδομάδα, απλώνοντας ένα τεράστιο πανό στην οροφή που έλεγε «η ισλαμοποίηση σκοτώνει» και στη συνέχεια ρίχνοντας πάνω σε αυτό και στα κεραμίδια, κόκκινη μπογιά που συμβόλιζε το αίμα.

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την οικοδόμηση ενός τεράστιου τζαμιού στο Γκρατς που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Αυστρία μετά από τη Βιέννη και πρωτεύουσα του ομοσπονδιακού κρατιδίου της Στυρίας.


Δείτε το βίντεο...



Σε μια συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα Sezession («απόσχιση») στη Γερμανία, ο αρχηγός του αυστριακού ταυτοτικού κινήματος (IB), Patrick Lenart (φωτο) εξήγησε τι συνέβη-και γιατί.

SECESSION: Τραβήξατε την προσοχή των Πρασίνων στο Γκρατς με την αναρρίχησή σας στη στέγη – τι σήμαινε όλο αυτό;
PATRICK Lenart: Ο προεδρικός υποψήφιος των Πρασίνων, Alexander Van der Bellen, ρήμαξε το Γκρατς με την παρουσία του χθες. [Ο πρώτος γύρος των προεδρικών εκλογών στην Αυστρία θα διεξαχθεί στις 24 Απριλίου]
PATRICK LENART: Πήραμε την ευκαιρία να τονίσουμε τη σχέση μεταξύ της πολιτικής των Πρασίνων και του ισλαμισμού και να το φέρουμε στη συνείδηση ​​του κόσμου.
Περισσότεροι από 25 IB ακτιβιστές συγκεντρώθηκαν με ένα τρόπο «flash mob» με φωτοβολίδες και πανό στο δρόμο μπροστά από το αρχηγείο του Πράσινου Κόμματος, ενώ επτά ακτιβιστές αναρριχήθηκαν στην οροφή. Ξεδίπλωσαν ένα τεράστιο πανό που έγραφε «η ισλαμοποίηση σκοτώνει» και το περιέλουσαν με ψεύτικο αίμα.

SECESSION: Γιατί τους Πράσινους;
PATRICK Lenart: Οι Πράσινοι έχουν σημαντική συμμετοχή στο άνοιγμα των θυρών της χώρας σε δολοφόνους. Υπάρχει αίμα στα χέρια τους.
Το μήνυμα έφθασε σε εκείνους που επιθυμούσαμε, επειδή στο εσωτερικό του κτιρίου υπήρχε μια συνάντηση των ανώτερων αξιωματούχων των Πρασίνων που αμέσως τους κόπηκε ο βήχας. Η κατάληψη στέγης τερματίστηκε μόνο μετά από επέμβαση της αστυνομίας.

SECESSION: Ποια αποτελέσματα έφερε η ενέργεια αυτή;
PATRICK Lenart: Η ενέργεια αυτή τράβηξε την προσοχή των media τόσο που ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μας. Όλα τα σημαντικά διαδικτυακά μέσα έκαναν αναφορές, όπως έκανε και το ραδιόφωνο και άλλα μέσα ενημέρωσης. Σε όλο το Γκρατς μιλούσαν για την «κατάληψη της στέγης».
Ο κύριος λόγος για αυτό δεν ήταν μόνο η θεαματική φύση της ίδιας της δράσης, αλλά και ο πανικός των ίδιων των Πρασίνων.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διένειμαν επίσης την είδηση της δράσης έξω από τα σύνορα της Αυστρίας.

Τέλος, ελπίζαμε ότι η δράση θα χρησιμεύσει ως κίνητρο για να γίνουν οι πατριώτες πιο ενεργοί.
 
Πηγή: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών