Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 01, 2016

ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ… ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ

metanastes-1508x706_c
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Υπάρχουν αστυνομικοί που ψηφίζουν κόμματα του..."συνταγματικού τόξου";! Και αν "ναι" είναι μόνο όσοι είναι....σε γραφεία και...γαλονάτοι!
 
Όπως θα γνωρίζετε (ή θα φαντάζεστε), οι αστυνομικοί που μεταφέρουν κρατουμένους σε δικαστήρια, νοσοκομεία, κ.τ.λ., είναι και υπεύθυνοι αν αυτοί την κοπανήσουν και βρίσκουν το μπελά τους. Γι’ αυτό, τους πάνε όπου τους πάνε, με χειροπέδες.
Αλλά, στην εποχή των συριζοψεκασμένων, οι αστυνομικοί βρίσκουν το μπελά τους κι όταν δεν τους την κοπανάνε οι κρατούμενοι, αν τους δέσουν με χειροπέδες!!!
Έτσι, η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, εξέδωσε καταγγελία κατά αστυνομικών που μετέφεραν  για εξετάσεις (τσαμπέ, φυσικά…) στο νοσοκομείο Μυτιλήνης δυο «προσφυγάκια» από το hot spot της Μόριας, πρώτον γιατί τους....
συνόδευαν και δεύτερον γιατί τους είχαν με χειροπέδες!!!
Ιδού η ανακοίνωση των προκλητικών κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ: «Τα τελευταία χρόνια έχουν δοθεί μάχες προκειμένου να γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα των προσφύγων και των μεταναστών που έρχονται στο νησί μας.  Ένα από αυτά τα δικαιώματα είναι να έχουν πρόσβαση στις υποδομές υγείας του νησιού μας. Αυτή η πρόσβαση να γίνεται με όρους ανθρώπινης αξιοπρέπειας πολύ περισσότερο δε από την στιγμή που δεν έχουν διαπράξει κάποια αξιόποινη πράξη και δεν είναι κατηγορούμενοι για αυτή. Με ποιανού εντολή μεταφέρθηκαν με αστυνομική συνοδεία και σιδηροδέσμιοι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι στο νοσοκομείο; Ποιο καθεστώς διέπει την παραμονή  των προσφύγων και μεταναστών σήμερα στο νησί μας; Είναι φιλοξενούμενοι ή κρατούμενοι; Αν είναι φιλοξενούμενοι, ποια είναι τα δικαιώματά τους; Μπορούν μετά την ταυτοποίηση να κυκλοφορούν ελεύθερα στην πόλη;».
Τα συμπεράσματα δικά σας και τα… αδιέξοδα των αστυνομικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών