Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 01, 2016

ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΑ HOT SPOTS. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

kopela-viasmos-580x392

Μια πολύ περίεργη διαταγή, με εξειδικευμένες οδηγίες και κατευθύνσεις για το αστυνομικό προσωπικό για την προστασία των ανηλίκων προσφυγόπουλων (ανεξαρτήτως φύλου, διότι εδώ υπάρχει και το… οθωμανικό δίκαιο) και γυναικών, από τους… ξαναμμένους μωαμεθανούς στα hot spots, εξέδωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, ζητείται από τους αστυνομικούς: «Να βρίσκονται σε ετοιμότητα για ενδείξεις οποιασδήποτε εγκληματικής δραστηριότητας ενδέχεται να συναρτάται με τη μετανάστευση, όπως η βία κατά των γυναικών. Να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να....
διασφαλιστεί η δυνατότητα των μεταναστριών να δίνουν συνέντευξη (ταυτοποίησης, αφενημέρωσης) σε πρόσωπο του ιδίου φύλου. Να μεριμνούν για τη φροντίδα των εγκύων, ώστε να διευκολύνονται κατά τη διάρκεια των προβλεπόμενων διαδικασιών διαχείρισης (π.χ. προτεραιότητα, αποφυγή ορθοστασίας, πρόσβαση σε στεγασμένους χώρους κ.ο.κ.). Να μεριμνούν ώστε η κράτηση των γυναικών υπό επιστροφή να μην τις εκθέτει σε κίνδυνο βίας, σωματικής ή ψυχικής κακομεταχείρισης ή σεξουαλικής παρενόχλησης».

Επιπλέον στις ειδικότερες εντολές και οδηγίες αναφέρονται τα εξής: «Σε κλειστούς χώρους παραμονής, οι γυναίκες και τα παιδιά κρατούνται ξεχωριστά από τους άντρες, εξαιρώντας τις οικογένειες, εκτός εάν ζητηθεί κάτι άλλο από μέλος της οικογένειας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, υπάρχει μέριμνα ώστε να καλύπτονται οι ιδιαίτερες ανάγκες υγιεινής των γυναικών. Σε εγκύους γυναίκες και θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, βιασμού και άλλων μορφών βίας, χορηγείται ειδική ιατρική περίθαλψη, συμβουλευτική υποστήριξη και νομική βοήθεια. Οι γυναίκες δεν πρέπει να εξαναγκάζονται να μιλήσουν για προβλήματα που σχετίζονται με σεξουαλική βία κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων ταυτοποίησης ή αφενημέρωσης. Οι γυναίκες μετανάστριες να έχουν δικαίωμα άμεσης και αυτοτελούς παροχής πληροφοριών, ενόψει του κινδύνου οι πληροφορίες που παρέχονται στους άνδρες συγγενείς τους να μη μεταφέρονται σε αυτές λόγω πολιτιστικών πεποιθήσεων. Αυτό μπορεί να στερήσει από αυτές τη δυνατότητα να λαμβάνουν ανεξάρτητες αποφάσεις και να ζητήσουν προστασία ή βοήθεια».
Τι θέλουν να πουν οι «ποιητές»; Μήπως ότι έχουμε ήδη σωρεία περιστατικών βιασμών γυναικών και ασυνόδευτων παιδιών, που καλύπτονται επιμελώς από τις «αρχές», για ευνόητους λόγους; Αλλιώς, τι νόημα έχει η διαταγή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών