Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 13, 2016

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ «ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ» ΤΩΝ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΩΝ…

lathro_ethniki_hot_spot
Γράφει ο Αντίοχος

Όπως προβλέψαμε από την πρώτη στιγμή –όχι επειδή διαθέτουμε… μαντικές ικανότητες, αλλά βάσει των δεδομένων- όλη αυτή η ιστορία με την «μετεγκατάσταση» των λεγομένων «προσφύγων», από την Ελλάδα και την Ιταλία προς άλλες χώρες της Ε.Ε., έχει εξελιχθεί σε μεγάλο φιάσκο. Διόλου τυχαία, καθώς η «μετεγκατάσταση» βγήκε ως λαγός από το καπέλο των νεοταξιτών, για να καθησυχάσει τον ελληνικό λαό, ότι δήθεν η λεγόμενη «προσφυγική» κρίση είναι… προσωρινή.
Έτσι, μόνο 208 «προσφυγάκια» μετεγκαταστάθηκαν από...
την Ελλάδα και την Ιταλία στο διάστημα από τις 16 Μαρτίου ως τις 11 Απριλίου, ενώ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είχε θέσει ως στόχο τους… 6.000, ενώ από την έναρξη του προγράμματος (τον Οκτώβριο του 2015), έχουν μετεγκατασταθεί από την Ελλάδα 615 «προσφυγάκια», αντί για… 63.302 που προβλέπονταν στα χαρτιά!
(ΥΓ): Να σημειωθεί –κι αυτό επίσης δεν γίνεται τυχαία- ότι ανάλογο παραμύθι με την «μετεγκατάσταση» έχουν υιοθετήσει και οι εγκάθετοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων κουκουέδες, που σε κάθε επίσκεψή τους στα «Κέντρα Φιλοξενίας» κ.τ.λ., τελειώνουν τα… ηρωικά ρεπορτάζ τους για τα «προσφυγάκια» με την φράση «… μέχρις ότου συνεχίσουν οι πρόσφυγες το ταξίδι στους τόπους προορισμού τους», καλλιεργώντας έτσι την ψευδαίσθηση ότι όλα αυτά είναι… προσωρινά. Κάνοντας πως δεν ξέρουν ότι το «ταξίδι» τελείωσε και ότι –θέλοντας και μη- ο τόπος προορισμού των απρόσκλητων είναι πλέον το Ελλαδιστάν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών