Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 19, 2016

ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ… ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΠΑΡΙΣΙΟΥΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Αν νομίζετε ότι το κόλπο του συστήματος με τα αναχώματα στους εθνικιστές είναι ελληνική πατέντα, κάνετε λάθος. «Συμβαίνει και εις Παρισίους» και σ’ ολόκληρη την υπόδουλη –στους διεθνείς τοκογλύφους- Ευρώπη.

«Ένας εκλεκτός της αγοράς ανάχωμα στη Λεπέν – Επιχειρηματίες και τραπεζίτες χαιρέτισαν την ίδρυση του κόμματος Εμπρός!».

Αυτός είναι ο τίτλος του καθεστωτικού «Βήματος», για την ίδρυση του δήθεν «πρωτοποριακού» κόμματος «En Marche!» στην Γαλλία, από τον Εμανουέλ Μακρόν, πρώην διευθυντή της Τράπεζας Ροτσίλντ, εκλεκτό του...
κεφαλαίου και υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης Ολάντ, που εμφανίζεται ως «νέο αίμα» στην πολιτική και υπόσχεται τα πάντα στους πάντες!

Παρακάτω, εξηγεί η… καλή φυλλάδα πως θα μπορέσει να παίξει αποτελεσματικά το ρόλο του αναχώματος στην Λεπέν,  που του έχει αναθέσει το διεθνές κατεστημένο: «Δεδομένου ότι ο προεδρικός υποψήφιος του PS θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν προς το παρόν άγνωστο συντηρητικό αντίπαλο (Σαρκοζί, Ζιπέ;) και οπωσδήποτε με τη Λεπέν του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, αν επιλεγεί σκληροπυρηνικός σοσιαλιστής θα είναι καταδικασμένος σε εκλογικό ναυάγιο. Περισσότερες ελπίδες να περάσει στον β’ γύρο, ως ανάχωμα στη Μαρίν, έχει ένας ας πούμε εκσυγχρονιστής – κεντροδεξιός-σοσιαλιστής, δηλαδή ο Μακρόν».

(ΥΓ): Αφελέστατη ερώτηση: γιατί το σύστημα καίγεται και στήνει αναχώματα για να μην πάρουν οι εθνικιστές την εξουσία στις διάφορες χώρες της Ευρώπης, αλλά αδιαφορεί όταν είναι να την πάρουν οι αριστεριστές (τύπου Τσίπρα, Κ.Κ. Πορτογαλίας – που συγκυβερνά την χώρα, κ.τ.λ.); Μήπως μπορεί ο σύντροφος… Μπογιόπουλος –που εκτός από μπολσεβίκος είναι και… πολυπράγμων- να μας λύσει την απορία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών