Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 19, 2016

Γιατί δεν υπάρχει "hot spot" στην Κω;

Όταν άρχισαν να κατασκευάζονται τα περιβόητα hot spot, πληροφορηθήκαμε ότι τα πρώτα πέντε θα είναι τα εξής: Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λέρου και Κω. Στην μόνη περίπτωση που εξ’ αρχής υπήρξε δυναμική αντίδραση των κατοίκων, ήταν της Κω – και ακολούθησε αργότερα η Χίος.
 
Έκτοτε, δεν ξανακούσαμε για την Κω… Κοιτάζοντας τα –ψευδή, αλλά τέλος πάντων, δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα- στοιχεία που δίνει καθημερινώς το λεγόμενο «Συντονιστικό της συγκυβέρνησης για το «προσφυγικό», παρατηρούμε...
–στα χθεσινά στοιχεία- ότι 4.090 «προσφυγάκια» βρίσκονται στην Λέσβο, 1.920 στην Χίο, 776 στην Σάμο, 334 στην Λέρο και μόνο 74 στην Κω. Στα κρατητήρια του τοπικού αστυνομικού τμήματος κι όχι στο hot spot της Κω, το οποίο δεν λειτουργεί! Γιατί άραγε; Προφανώς, αυτό συμβαίνει λόγω της αντίδρασης των κατοίκων. Άρα, σ’ όποια περιοχή αντιστέκονται οι κάτοικοι, η συριζοκαμμένοι στρίβουν α λα γαλλικά και τα πάνε αλλού τα «προσφυγάκια». Εκεί όπου δεν συναντούν αντιδράσεις. Άρα, ο μόνος τρόπος για να μη γίνουμε μειονότητα στην ίδια μας την πατρίδα, είναι η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στα σχέδιά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών