Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 20, 2016

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Η ΚΑΝΕΛΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ «ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ»;


KANELI LIANA

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ήρθη –όπως ήταν αναμενόμενο, εφόσον πρόκειται για βουλευτή της Χρυσής Αυγής- από την ολομέλεια της βουλής, η βουλευτική ασυλία του συναγωνιστή – βουλευτή Γιάννη Σαχινίδη, με… σταλινικά ποσοστά. 183 ψήφους υπέρ, 4 κατά και 2 λευκά. Φυσικά, στην ίδια συνεδρίαση, απερρίφθησαν οι αιτήσεις άρσης ασυλίας δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν κατηγορούνται για πολιτικά αδικήματα.
Η άρση της ασυλίας του Γ. Σαχινίδη, έγινε μετά από μήνυση που κατέθεσε στην «αστική» -όπως περιφρονητικά την αποκαλούν οι κομμουνιστές- δικαιοσύνη της…
πασιονάριας της Εκάλης, Λιάνας Κανέλλας, που υποστηρίζει ότι ο συναγωνιστής την εμφάνισε ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας των δύο παλικαριών μας, του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη, από κομμουνιστές τρομοκράτες.
Και βέβαια, καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα, διότι στη δίκη θα κληθεί η Κανέλλα, αφενός μεν να καταδικάσει την δολοφονία –και σίγουρα δεν θα το κάνει- και αφετέρου να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε με τη φράση «Πέραμα και Κερατσίνι φασίστας δε θα μείνει», που ξεστόμισε από το βήμα της βουλής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών