Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 20, 2016

Είσαι δημόσιος υπάλληλος, λες την αλήθεια και έχουμε "κομμουνιστές" στην Κυβέρνηση....Δίωξη ως "εχθρός του λαού"!


Ο Τόσκας απειλεί με διώξεις τους συνοριοφύλακες που γκρέμισαν την κυβερνητική προπαγάνδα

Συμβαδίζοντας στην εκτός τόπου και χρόνου νοοτροπία των υπολοίπων μελών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας επιτέθηκε προς τους συνοριοφύλακες, τονίζοντας ότι βλάπτουν την Χώρα με τις ανακρίβειες (!) που διαδίδουν.
Συγκεκριμένα, ο Τόσκας αναφέρει ότι «Η Ομοσπονδία Συνοριοφυλάκων (χωρίς πλέον συνοριοφύλακες, οι οποίοι έχουν γίνει κανονικοί αστυνομικοί) σε μια προσπάθεια συντεχνιακής ανάδειξης, μας υποδεικνύει την εθνική πολιτική για το Προσφυγικό / Μεταναστευτικό. Με σωρεία ανακριβειών και ψεμάτων, όπως «ακόμα και τώρα είμαστε βέβαιοι ότι συνεχίζουν να περνούν από την Χώρα τζιχαντιστές», βλάπτουν την Χώρα. Οι πράξεις αυτών που διαδίδουν τέτοια ψεύδη, αλλά και όσων τους βοηθούν, είναι ανεύθυνες και επικίνδυνες και ως τέτοιες θα αντιμετωπιστούν».
Τα λεγόμενα του Τόσκα ήρθαν ως απάντηση στα όσα είπαν οι συνοριοφύλακες σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν, στην οποία περιέγραφαν την....
ανεξέλεγκτη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο προσφυγικό ζήτημα και εξέφρασαν την βεβαιότητά τους ότι από την Χώρα συνεχίζουν ακόμη να περνούν τζιχαντιστές.
Ο Τόσκας, με την θρασύτατη ανακοίνωσή του, ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει ότι αυτός από το άνετο γραφείο του στο υπουργείο γνωρίζει τι συμβαίνει στα σύνορα και δεν το γνωρίζουν οι συνοριοφύλακες, οι οποίοι βλέπουν σε καθημερινή βάση το τι συμβαίνει στην περιοχή, διακινδυνεύοντας μάλιστα και την σωματική τους ακεραιότητα.
Με άλλα λόγια, ο Τόσκας ζητάει από τους συνοριοφύλακες να σταματήσουν να περιγράφουν την τραγική εικόνα που επικρατεί στην περιοχή, γιατί κάτι τέτοιο συνθλίβει την άθλια επιχειρηματολογία και ρητορική της κυβέρνησης και δείχνει σε όλο το τραγικό μέγεθος του το χάος που επικρατεί στην περιοχή.
Να υποθέσουμε ότι ο θρασύς Τόσκας προαναγγέλλει και διώξεις εναντίον των συνοριοφυλάκων για τις αλήθειες που λένε; Με την εθνομηδενιστική κλίκα που μας κυβερνά όλα είναι πλέον πιθανά.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών