Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 13, 2016

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ για την Πατρίδα και τον Λαό


ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ για την Πατρίδα και τον Λαό

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας

Την Κυριακή 8 Μαΐου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος αντιμετώπισε για μία ακόμη φορά την σφοδρή πολεμική ολόκληρου του Συστήματος και επέτυχε μία ακόμη υπερήφανη Νίκη. Οι καταγγελίες και η δυναμική αντιπολίτευση της Χρυσής Αυγής ανάγκασε όλα τα συστημικά αποκόμματα να ενωθούν και να παραβιάσουν κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας.
Ψηφίστηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, με ισχνή κυβερνητική πλειοψηφία 153 βουλευτών, το ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο που φέρνει τους....
σκληρότερους έμμεσους φόρους και καταδικάζει το σύνολο του Ελληνικού λαού σε ακόμα μεγαλύτερη φτώχεια.
Εν ονόματι του Ελληνικού Έθνους, οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ καταψήφισαν το νομοσχέδιο που συντάχθηκε από τους... θεσμούς της Ξενοκρατίας και έφερε στη βουλή η Αριστερά που αντί να σκίσει τα Μνημόνια, έσκισε τον κανονισμό της βουλής και το ίδιο το Σύνταγμα των Ελλήνων, προσπαθώντας να... αποβάλλει εκλεγμένο βουλευτή από την αίθουσα.
Όλα άρχισαν από τον άγριο καβγά μεταξύ του Πάνου Σκουρλέτη με τον Χρήστο Παππά, που προκάλεσε την δίκαιη οργή των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Όταν ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Λαμπρούλης, ζήτησε να αποβληθεί από την αίθουσα ο Γ. Λαγός, οι βουλευτές της ΧΑ έκαναν αλυσίδα για να μην επιτρέψουν την νέα αντισυνταγματική εκτροπή.
Ο Συναγωνιστής αρνήθηκε να υπακούσει στις παράνομες εντολές και παρέμεινε στην αίθουσα. Η αστυνομική επιχείρηση που στήθηκε με εντολή της ηγεσίας του Σύριζα ήταν απολύτως αποτυχημένη.
Για πρώτη φορά στα χρονικά κατασταλτικές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν κλοιό γύρω από τους εκπροσώπους ενός ολόκληρου κόμματος. Τελικό αποτέλεσμα: η Χρυσή Αυγή παρέμεινε στην αίθουσα της βουλής και το αντισυνταγματικό τόξο αναγκάστηκε να αποχωρήσει ομαδικά.
Η συνεδρίαση για την επιβολή ενός ακόμη επαίσχυντου μνημονίου διεκόπη για μία ολόκληρη ώρα. Ήταν μία ακόμη Νίκη της Χρυσής Αυγής ενάντια στο κόμμα των πολιτικών κομμάτων.
Οι καταγγελίες και η δυναμική αντιπολίτευση του Λαϊκού Συνδέσμου ανάγκασε όλα τα συστημικά αποκόμματα να ενωθούν και να παραβιάσουν κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας.
Η «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...!
Βεβαίως τίποτε δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην ψήφιση του νέου μνημονιακού ασφαλιστικού νομοσχεδίου. Η ισχνή κυβερνητική πλειοψηφία, μεταξύ των οποίων Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 53 δήθεν «ανταρτών», αλλά και οι Μνημονιακοί Έλληνες του Καμμένου, ψήφισαν με χέρια και με πόδια το νέο μνημόνιο που δίνει την χαριστική βολή σε όλες τις κοινωνικές ομάδες ανεξαιρέτως: Άνεργοι, μισθωτοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, συνταξιούχοι... όλοι θα υποφέρουν τις συνέπειες της εφαρμογής των σκληρότερων μέτρων που φέρνει ποτέ μια μνημονιακή κυβέρνηση από το 2010 έως σήμερα.
Το ξεπούλημα της Ελλάδας και η εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας συνεχίζονται από εκείνους που λίγους μήνες νωρίτερα υποσχέθηκαν το «σκίσιμο» των μνημονίων και έτσι έκλεψαν την ψήφο του Ελληνικού Λαού.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έδωσε την καλύτερη απάντηση στους λασπολόγους που τρευλίζουν σενάρια περί «συνεργασίας» των Εθνικιστών με την Αριστερά. Η μόνη συνεργασία που υπάρχει εντός βουλής είναι αυτή των πολιτικάντηδων του μνημονιακού τόξου κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ για την ΠΑΤΡΙΔΑ και τον ΛΑΟ, δώσαμε ακόμα μία μάχη απέναντι στη κόκκινη χούντα και την ανύπαρκτη ΝΔ, δείχνοντας στο πανελλήνιο ότι η μοναδική Εθνική Αντιπολίτευση είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών