Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 13, 2016

ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ-ΝΤΟΥΠΕΡ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ!

Το θυμάστε το πάθημα της «αλληλέγγυας» ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου city plaza, που έκανε like στην κατάληψή του και μόλις κατάλαβε ότι πρόκειται για το δικό της ξενοδοχείο έβαλε τις φωνές και χάλασε τον κόσμο; Πέραν από την κωμική του πλευρά, το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη έκανε και μια μήνυση –στα όρια του αυτοφώρου- κατά των συντρόφων που καταπάτησαν την περιουσία της. Μήπως έχετε...
ξανακούσει τίποτα περί αυτής της υπόθεσης; Όχι ασφαλώς! Η μήνυση πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων και η κατάληψη συνεχίζεται κανονικά, σα να μην τρέχει τίποτα!

Γιατί; Πέραν του ότι στην όλη υπόθεση είναι αναμεμιγμένοι οι «αλληλέγγυοι», οι οποίοι είναι προστατευόμενο είδος της «πρώτης/δεύτερης φοράς αριστερά», με πλήρη ασυλία λόγων και έργων, υπάρχουν ανάμεσά τους και κάποιοι σούπερ-ντούπερ αλληλέγγυοι, τους οποίους δεν τους πιάνει κανένας νόμος!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ανάμεσα στους «αλληλέγγυους» είναι και οι Ηλίας Χρονόπουλος και Αλίκη Κοσυφολόγου, οι οποίοι είναι πρώην συνεργάτες του πρωθυπουργικού γραφείου. Ο μεν ένας ήταν σύμβουλος social media του Τσίπρα, η δε άλλη στέλεχος του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Και το κακό… τρίτωσε, με την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ηρώ Διώτη!

Ζήτω η «δημοκρατία» και η «δικαιοσύνη»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών