Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 16, 2016

Ζήτω η Ελληνική Νεολαία: Όποιος θέλει να ζήσει, ας πολεμήσει


Ζήτω η Ελληνική Νεολαία: Όποιος θέλει να ζήσει, ας πολεμήσει

Ολοκληρώθηκε και η Γιορτή Νεολαίας στο Άλσος της Χωροφυλακής, με την μαζική συμμετοχή της Ελληνικής Νεολαίας που αντιστέκεται. Ένας θεσμός που μετά τις διώξεις των δυο τελευταίων ετών, επανήλθε δριμύτερος και καλύτερος από ποτέ, αγνοώντας απαγορεύσεις, αγνοώντας αντισυγκεντρώσεις από τους γνωστούς αγνώστους και απειλές από το καθεστώς.
Εξάλλου η Νεολαία πάντα έδειχνε και πάντα θα δείχνει τον δρόμο, όπως και πάντα θα είναι το μέλλον! Αυτό το τόνισε πολύ σωστά και η βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια, όταν δήλωσε πως τα "παιδιά με τις μαύρες μπλούζες" είναι το πιο δυναμικό κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας.
Η διοργάνωση τέτοιων ανάλογων Εθνικιστικών Εκδηλώσεων και η...
προσήλωση όσων συμμετέχουν ΠΑΝΤΑ θα δείχνουν τον δρόμο και θα ξαφνιάζουν ευχάριστα, ως η ΆΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ, η Ελλάδα που αντιστέκεται...
Από την μια, οι άνθρωποι που συμμετέχουν εκτελεστικά στην διοργάνωση, που στήνουν πάντα μια άψογη - ως προς το στήσιμο - εκδήλωση, χωρίς περιττά εφέ, λέϊζερ, φώτα κλπ.
Δυο Ελληνικές σημαίες δεξιά και αριστερά του έδρανου που θα φιλοξενήσει τους ομιλητές αρκούν.
Θα μου πείτε, που να βρεθούν τα χρήματα για να ξοδευτούν; Ότι βλέπετε από την Χρυσή Αυγή, είτε ως φυλλάδιο είτε ως άλλο υλικό, πληρώνεται από τις τσέπες των Ελλήνων Εθνικιστών, βουλευτών και στελεχών, δεδομένου πως η κρατική επιχορήγηση έχει ανασταλεί από το 2013 εντελώς αντισυνταγματικά και παράνομα.
Μια πράξη, για την οποία κάποτε οι εμπνευστές της θα λογοδοτήσουν παρέα με εκείνους που με αφορμή μια τυχαία δολοφονία βρήκαν δικαιολογία να φυλακίσουν, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, τους Έλληνες Εθνικιστές και τον Αρχηγό τους, Ν.Γ. Μιχαλολιάκο, ή να τιμωρήσουν τους βουλευτές του Κινήματος, με γελοίες κατηγορίες, σαν αυτή της... "απαγόρευσης της συμμετοχής σε εκδηλώσεις - συγκεντρώσεις, του κόμματος".
Αλλά και τα χρήματα της χρηματοδότησης να είχαμε αυτή την στιγμή, πάλι το ίδιο στήσιμο θα είχαν οι εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής! Αυτές τις δυο Ελληνικές Σημαίες.
Σιγά μην κλέβαμε τα λεφτά του Ελληνικού Λαού που στερείτε το ψωμί, για να κάνουμε, φιέστες, και φρου φρου και αρώματα και σιγά που θα ενέκρινε κάτι τέτοιο ο Αρχηγός...
Αν εισπράτταμε τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης, θα τα επιστρέφαμε, όπως το κάναμε επί ενάμιση χρόνο που τα εισπράτταμε - προ διώξεων - στον Ελληνικό Λαό, μέσω των κοινωνικών δράσεων και παρεμβάσεων, τις διανομές τροφίμων, την παροχή ιατρικών και φαρμακευτικών υπηρεσιών και άλλων δράσεων. Και αυτό το ξέρουν καλά εκείνοι που ανέστειλαν την κρατική επιχορήγηση. Γιαυτό άλλωστε και την ανέστειλαν.
Θοδωρής Τσέλας
Είμαι βαθύτατα εντυπωσιασμένος όμως, και θέλω να το αναφέρω, με όλους όσοι συμμετέχουν σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις του τελευταίου καιρού, συμπεριλαμβανομένης και της χθεσινής, βαθύτατα επιτυχημένης, 13ης Γιορτής Νεολαίας.
Ως δημοσιογράφος, παλαιότερα, έχω καλύψει συνέδρια και εκδηλώσεις διαφόρων άλλων κομμάτων και των νεολαιών τους. Όπου οι περισσότεροι συμμετέχοντες (και διοργανωτές) γκομένιζαν, ή ατένιζαν αδιάφορα όπου αλλού, μη δίνοντας στον ομιλητή και στα λεγόμενα του, απολύτως καμία αξία. Και δικαιολογημένα! Τίποτε δεν ήταν αληθινό από όσα λέγονταν εκεί μέσα. Ενώ οι διοργανωτές, έφευγαν αφήνοντας στον χώρο χάος...

Εδώ όμως συμβαίνει κάτι μαγικό.
Όλοι όσοι βρίσκονται στους χώρους διεξαγωγής της όποιας εκδήλωσης, ξέρουν που έχουν έρθει και κυρίως γιατί έχουν έρθει. Για να ακούσουν! Να μπολιαστούν με την Ιδέα του Εθνικισμού, αφού δεν έχουν άλλες πηγές και μέσα για να ακούσουν τα λόγια του Αρχηγού και των άλλων ομιλητών, γιατί φίμωση της φωνής των Ελλήνων Εθνικιστών από τα διάφορα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα της χώρας, είναι ανήκουστη.
Ούτε ολοκληρωτικά καθεστώτα του παρελθόντος, σε όλο το μήκος της Παγκόσμιας Ιστορίας, δεν είχαν ασκήσει τέτοια βία σε νόμιμο, εκλεγμένο κόμμα. Δείγμα του πόσο πολύ φοβούνταιτην φωνή αλλά κυρίως τα έργα του κόμματος της Χρυσής Αυγής και κυρίως τον αντίκτυπο που έχουν, τον τρόπο που αφυπνίζουν την συνείδηση του κοιμισμένου - δυστυχώς ακόμη - Ελληνικού Λαού.
Αυτός λοιπόν είναι ο κύριος λόγος, όπου όσοι μπαίνουν στον χώρο των εκδηλώσεων της Χρυσής Αυγής, παρακολουθούν με προσήλωση. Δεν έρχονται στα συνέδρια και στις εκδηλώσεις για βόλτα ή για πλάκα, ή γιατί δεν έχουν να κάνουν κάτι καλύτερο.
Έρχονται γιατί θέλουν να ακούσουν τα εμπνευσμένα και πυρωμένα λόγια των ομιλητών και αυτό σημαίνει πως η Ελλάδα αντιστέκεται. Ξυπνά, αλλάζει...
Υ.Γ. Μίλησα στην αρχή για διαφορές με τα άλλα κόμματα που δραστηριοποιούνται στην πολιτική ζωή της χώρας μας. Διαφορές που φαίνονται ακόμη και στο πως οργανώνεται το στήσιμο μιας εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής, με αφορμή και την χθεσινή Γιορτή Νεολαίας που διοργάνωσε η Ελληνική Αυγή.
Στην Χρυσή Αυγή, δεν έχουμε καλοπληρωμένα συνεργεία για το στήσιμο των εκδηλώσεων μας.
Έχουμε ανθρώπους που εργάζονται ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ! Αφυπνισμένους Έλληνες, που από το πρωί μέχρι την λήξη, επί 14 και πλέον ώρες, χύνουν τον ιδρώτα τους δουλεύοντας δίπλα - δίπλα με τα στελέχη του κινήματος, πότε κουβαλώντας, πότε καθαρίζοντας ή συμμαζεύοντας. 
Οι χώροι διεξαγωγής των εκδηλώσεων μας - θα το ακούσετε από τα μεγάφωνα, πολλές φορές ως παρότρυνση, σε όποια εκδήλωση μας και αν βρεθείτε - παραδίδετε σε καλύτερη μορφή από ότι παραλαμβάνεται.
Είτε πρόκειται για αίθουσα γυμναστηρίου, είτε για τον χώρο ενός ΚΑΠΗ, είτε για μια αλάνα, είτε για τον χώρο του Αγάλματος του Λεωνίδα και το Αιώνιο Πεδίο, είτε πρόκειται για τον χώρο της Πηγάδας του Μελιγαλά, είτε για τον οποιοδήποτε χώρο, παρ' όλη την κούραση της ομάδας διοργάνωσης, στο τέλος και αφού φύγουν όλοι, εκείνοι μαζεύουν τα υλικά με σεβασμό σε Ελληνικές Σημαίες και στα Λάβαρα του Κινήματος, καθαρίζουν τον χώρο καλά, συσκευάζουν και αποθέτουν τα σκουπίδια στους ενδεδειγμένους χώρους, ελέγχουν πως όλα είναι σωστά και απόλυτα προστατευμένα στον χώρο και αυτός είναι έτοιμος προς χρήση της κοινωνίας τις επόμενες ώρες και μετά απομακρύνονται...
Απλό πράγμα, που κάνει την τεράστια διαφορά μας ακόμη και σε αυτό με όλα τα απο-κόμματα!

1 σχόλιο:

  1. αψογη η ομιλια του αρχηγου. εδωσε ρεστα. ηθελα ομως να ρωτησω κατι : υπαρχει καποιος μασωνος στις ταξεις του κινηματος μας; ερωτησις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών