Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 16, 2016

Νέο ανθελληνικό παραλήρημα από τον ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε: «Πρέπει να εργαστούμε για μια δυνατή τουρκία»


Νέο ανθελληνικό παραλήρημα από τον ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε: «Πρέπει να εργαστούμε για μια δυνατή τουρκία»

Ο Αχμέτ Μέτε είναι ο τουρκομουφτής Ξάνθης και ο πλέον φανατικός πράκτορας τουρκικών συμφερόντων στην Ελληνική Θράκη. Ο αρχιπράκτορας της Τουρκίας στην Θράκη ξαναχτύπησε με νέο παραλήρημα εναντίον της Ελλάδας και υπέρ του «τουρκισμού». Ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ σε συνέδριο συμεττείχε στο Πανεπιστήμιο «19 Μαΐου» της Σαμψούντας που διοργάνωσε η Κοινότητα Βαλκανικών Ερευνών, που κινεί τον Νεο-οθωμανικό αλυτρωτισμό στα Βαλκάνια, με τίτλο «Η τουρκική ταυτότητα των μουσουλμάνων στη Δυτική Θράκη».

Ο Αχμέτ Μετέ ο οποίος προεδρεύει και της λεγόμενης «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τούρκων Δυτικής Θράκης» εμφανίστηκε με το σύνθημα για μια μεγάλη «δυνατή Τουρκία». Με απύθμενο θράσος ο ψευτομουφτής Ξάνθης, τουρκοπράκτορας Μετέ στην ομιλία του αναφέρει «Αν η Τουρκία είναι δυνατή, είμαστε και εμείς δυνατοί . Όταν η....
Τουρκία εξασθενεί, ασφυκτιούμε. Πρέπει να εργαστούμε για μια δυνατή Τουρκία γιατί δεν περιμένει βοήθεια μόνο η Δυτική Θράκη, αλλά όλος ο ισλαμικός κόσμος, που αισθάνεται ότι είναι Τούρκος».
Ανοίγοντας τις εργασίες του Συνεδρίου ο πρόεδρος της «Κοινότητας Βαλκανικών Ερευνών» Ιλκάϊ Ερκέν έσπευσε να θέσει το πλαίσιο της συζήτησης για την Θράκη: «Τα Βαλκάνια, όχι μόνο η Δυτική Θράκη, είναι ένας τόπος πολύ πιο κοντινός μας από όσο νομίζουμε. Παραιτηθήκαμε για κάποιο λόγο επί χρόνια από πολλές περιοχές, έτσι απομακρυνθήκαμε κι από τα Βαλκάνια. Πού είναι η Δυτική Θράκη; Σε τι γλώσσα μιλούν εκεί οι άνθρωποι; Πώς είναι η ζωή τους; Είναι πολλά τα ερωτήματα που υπάρχουν».
Αναίσχυντα και με προκλητικό κυνισμό ο εκλεκτός του στρατιωτικοπολιτικού κεμαλικού κατεστημένου και των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών ψευδομουφτής Ξανθής πήρε τον λόγο για να εξαπολύσει οξύτατη επίθεση εναντίον της Ελλάδας, κάνοντας λόγο για πολιτικές ενσωμάτωσης που εφαρμόζει η Ελλάδα και έσπευσε να παρουσιάσει την δική του εκδοχή για την Συνθήκη της Λωζάνης και την ανταλλαγή των πληθυσμών, κάνοντας λόγο για τους «Τούρκους που θυσιάστηκαν».
Με απόλυτη παραφροσύνη ο αρχιπράκτορας Μέτε τόνισε «Οι Τούρκοι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης είναι Τούρκοι, οι οποίοι ξέμειναν στην Ελλάδα από σεβασμό στο Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης και σε πέντε παπάδες. Αυτό θέλω να υπογραμμίσω ιδιαιτέρως. Οι ανταλλαγέντες πρόσφυγες τράβηξαν πολλά, ιδίως οι δύο πρώτες γενιές υπέφεραν πολύ. Όσο για την τρίτη γενιά, συνεχίζει τη ζωή της, όπως εσείς, ως πολίτες της Τουρκικής Δημοκρατίας, κάτω από την τουρκική σημαία. Αλλά η μουσουλμανική μειονότητα στη Δυτική Θράκη υποφέρει εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια, υπέφεραν οι πατεράδες μας, υποφέρουμε εμείς, υποφέρουν και τα παιδιά μας. Με δύο λόγια, εγώ μεγάλωσα μέσα σε ένα κλίμα νόστου, τα παιδιά μου τα μεγαλώνω νοσταλγώντας. Νοσταλγώ την ταυτότητα, τα τζαμιά, το χώρο, νοσταλγώ το καθετί».
Πρόσφατα ο συναγωνιστής Λαγός Ιωάννης βουλευτής Πειραιά κατάθεσε επίκαιρη ερώτηση προς το Υπουργείο Εξωτερικών με θέμα ''Προκλήσεις Τουρκόφρονων, Μουφτή και Προξένου στην Ξάνθη'', θέτοντας το ερώτημα γιατί αφήνονται ανενόχλητοι Τουρκόφρονες εγκάθετοι του Προξενείου να κραυγάζουν προκλητικά πως οι Έλληνες Πομάκοι της Θράκης είναι Τούρκοι; Βάσει της συνθήκης της Λωζάνης οι κάτοικοι της Δυτικής Θράκης συνιστούν θρησκευτική μειονότητα Ελλήνων κατοίκων και για ποιο λόγο ο ψευδομουφτής απολαμβάνει καθεστώτος ατιμωρησίας και ακαταδίωκτου από τις Ελληνικές αρχές ενώ δεν έχει ούτε θρησκευτική ούτε διπλωματική ασυλία και γιατί ο Δήμαρχος Μύκης υποθάλπει ατιμώρητα αποσχιστικές προπαγανδιστικές θέσεις ενώ το Ελληνικό κράτος αφήνει τους Έλληνες Πομάκους της Θράκης στα νύχια της Τουρκικής προπαγάνδας;
Για άλλη μια φορά επαληθεύονται οι προειδοποιήσεις του κινήματός μας, σχετικά με τους κινδύνους των παράνομων ενεργειών του τούρκικου προξενείου της Κομοτηνής και των τουρκοπρακτόρων του, οι οποίοι κατάφεραν να πορεύονται, στο δρόμο που τους χαράζουν οι προδοτικές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια των Ελλήνων.
Αποδεικνύεται πάλι, ότι οι άστοχες πολιτικές επιλογές, η αδιαφορία των αρμοδίων, η πρωτοφανής απάθεια και η άτυπη συνέργεια των ελληνικών κομμάτων εις βάρος των εθνικών συμφερόντων έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Μόνο με μία κραταιά Εθνική ηγεσία θα εξαλειφθούν αυτά τα θλιβερά φαινόμενα τουρκικής προπαγάνδας και ισλαμισμού από τον τόπο μας και θα προασπιστούν επιτέλους τα εθνικά συμφέροντα της περιοχής μας.
Κρυσταλίδου Κόνι
Τ.Ο. Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών