Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 05, 2016

Θρακιώτικη εφημερίδα «Αντιφωνητής»: Η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στα Πομακοχώρια ανησύχησε σφόδρα τους τουρκοπράκτορες και τους νενέκους


Θρακιώτικη εφημερίδα «Αντιφωνητής»: Η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στα Πομακοχώρια ανησύχησε σφόδρα τους τουρκοπράκτορες και τους νενέκους

Είδαμε ήδη ότι η άκρως επιτυχημένη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Γλαύκη Ξάνθης ανησύχησε τόσο το βαθύ τουρκικό παρακράτος, που εκφράστηκε μέσω εξωφυλλών εφημερίδων ελεγχόμενων από τον Ερντογάν, όσο και τις αριστεράτζες που χρησιμοποιεί ως δούρειους ίππους το προξενείο στην περιοχή.
Μία άλλη, όμως, ευχάριστη συνέπεια της επισκέψεως της Χρυσής Αυγής στα χωριά των Ελλήνων Πομάκων ήταν η ευχαρίστηση και η συσπείρωση των Ελλήνων της Θράκης, οι οποίοι είδαν ότι επιτέλους υπάρχει μία πολιτική δύναμη στον τόπο που αντιστέκεται στην τουρκοποίηση της Θράκης μας και το ξεπούλημα της Ελλάδος.
Σας παρουσιάζουμε, σχετικά, το σχόλιο της θρακιώτικης εφημερίδας «Αντιφωνητής» για την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Γλαύκη:
«Τί ἔδειξε ἡ...
ἐκδήλωση τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς στή Γλαύκη (27/4);
Ὅτι τό ἑλληνικό ἐθνοσυναίσθημα εἶναι ἰσχυρό σέ μερίδα Πομάκων τῆς Ξάνθης, πρᾶγμα ἐξαιρετικά ἐλπιδοφόρο καί ἐνδιαφέρον.
Ὅταν τά ἀντιφασισταριά τρομοκρατοῦν τούς πάντες καί συχνά ματαιώνουν τήν παρουσία τῆς Χ.Α. ἀκόμα καί σέ πόλεις, ἡ προχθεσινή παρουσία δεκάδων μουσουλμάνων στό καφενεῖο μέ ἑλληνικές σημαῖες, ἐθνικό ὕμνο κτλ πρέπει νά ἀνησύχησε σφόδρα τούς τουρκοπράκτορες καί τούς ἡμέτερους νενέκους

Ακολούθως η εφημερίδα "Δημοκρατία" έγραψε: "
Εκδηλώσεις και δράσεις που θα αποτελέσουν ανάχωμα στην ανθελληνική δράση των τούρκων πρακτόρων σχεδιάζει στη Θράκη η Χρυσή Αυγή. Τη Μεγάλη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Πομακοχώρι της Γλαύκης, προκαλώντας πονοκέφαλο στοςυ τουρκόψυχους.
Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν σύμφωνα με πληροφορίες δεκάδες Έλληνες μουσουλμάνοι. Πάντως, τόσο την ίδια ημέρα που ανακοινώθηκε αιφνιδιαστικά η εκδήλωση λίγες ώρες προτού πραγματοποιηθεί όσο και τις επόμενες, οι τουρκόψυχοι δημοσίευσαν δεκάδες ανακοινώσεις και σχόλια στο διαδίκτυο, καλώντας τους μουσουλμάνους να μη συμμετέχουν στην εκδήλωση.
"Βουλευτές και φίλοι της Χρυσής Αυγής, που ενίοτε προκαλούν επεισόδια με τις ρατσιστικές κινήσεις τους, αυτή τη φορά πήγαν στο χωριό Γλαύκη, που κατοικείται αποκλειστικά από τούρκους, και παράλληλα με την πολιτική τους προπαγάνδα έκαναν και επίδειξη δύναμης" αναφέρει σχετική ανακοίνωση. "Η προβοκατόρικη δράση κατευθυνόταν στο να διαταράξει τη γαλήνη και την ειρήνη, ενώ ενόχλησε τους τούρκους που ζουν στην περιοχή. Η "τουρκική μειονότητα" δυτικής Θράκης αισθάνεται ανησυχία για το θέμα της ασφάλειας της ζωής των πολιτών" ανέφερε σχόλιο στο ίντερνετ.
Πάντως, στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής αναφέρεται:" Το κόμμα της Χρυσής Αυγής, κάνοντας κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία, επισκέφτηκε την Γλαύκη για να στηρίξει τους Έλληνες Πομάκους. Οι Έλληνες Πομάκοι λένει ΟΧΙ στην τουρκική προπαγάνδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών