Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 05, 2016

ΕΛΛΑΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ! «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΕΝ ΩΡΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ!

270fotia
Δείγμα της ανυπαρξίας του κράτους, αλλά και της πλήρους αποθράσυνσης των λεγόμενων «ευπαθών», είναι ο ξυλοδαρμός δύο πυροσβεστών από «ευπαθείς» στην Ρόδο, την ώρα του καθήκοντος!
Πιο συγκεκριμένα, πυρκαγιά ξέσπασε σε ξερά χόρτα μέσα στον καταυλισμό των «ευπαθών» στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στη Ρόδο. Άμεσα κατέφτασε πυροσβεστικό όχημα με τρεις άνδρες, που άρχισαν αμέσως την κατάσβεση. Όμως, εντελώς ξαφνικά, οι «ευπαθείς» τους όρμησαν κι άρχισαν να τους χτυπούν, στέλνοντας τους δύο εξ’ αυτών στο νοσοκομείο!
Μετά την επίθεση οι δράστες –κατά την προσφιλή τους τακτική- εξαφανίστηκαν.
Περισσότερες λεπτομέρειες για.....
τον ξυλοδαρμό των πυροσβεστών, δίνει η Ένωση Υπαλλήλων Π.Σ Ρόδου – Δωδεκανήσου με ανακοίνωσή της. Ιδού:
«Συγκεκριμένα σήμερα 03/05/2016 και περί Ω/16:25′ πυροσβεστικό όχημα με δύο άνδρες πλήρωμα κλήθηκε και μετέβη για κατάσβεση πυρκαγιάς στη συνοικία Αγίων Αποστόλων Ρόδου σε σημείο που υπήρχε παλαιότερα καταυλισμός των Ρομά.
Με την άφιξή του το πλήρωμα διαπίστωσε πυρκαγιά σε συσσωρευμένες ξύλινες παλέτες και σε σημείο επικίνδυνο να εξαπλωθεί σε ξηρά χόρτα και σε παρακείμενο δάσος. Στην προσπάθειά τους να σβήσουν την πυρκαγιά συγκεντρώθηκε πλήθος δεκαπέντε περίπου Ρομά οι οποίοι άρχισαν να εξυβρίζουν και να ασκούν σωματική βία σε αυτούς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκδιωχθούν οι συνάδελφοι από το σημείο και αφού επέστρεψαν στην Υπηρεσία τους, μεταφέρθηκαν με βοηθητικό υπηρεσιακό όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για προληπτικό έλεγχο λόγω του ότι έφεραν εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού.
Οι αντιξοότητες που υφίστανται οι υπάλληλοι της Π.Υ. Ρόδου όταν κληθούν και επεμβαίνουν για πυρκαγιά σε καταυλισμούς Ρομά, είτε στην περιοχή Καρακόνερο είτε στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων, έχουν ως αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα. Σήμερα με αυτό που έγινε το ποτήρι ξεχείλισε, πολλές φορές στο παρελθόν είχαμε προειδοποιήσει για τους κινδύνους που εγκυμονούν όχι μόνο στους πυροσβεστικούς υπαλλήλους αλλά και στα οχήματα, που τις περισσότερες φορές επιστρέφουν με φθορές από πέτρες από τα σημεία των καταυλισμών.
Κρούουμε των κώδωνα του κινδύνου στους αρμόδιους φορείς Εισαγγελία Ρόδου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Δήμο Ροδίων και τους καλούμε επιτέλους να δώσουν λύση σε αυτό το σοβαρό χρόνιο θέμα που απασχολεί όχι μόνο την Υπηρεσία μας αλλά ολόκληρη την κοινωνία γενικότερα.
Αυτή τη φορά είχαμε ευτυχώς να αντιμετωπίσουμε μόνο σωματικές κακώσεις των συναδέλφων μας. Την επόμενη φορά θα είμαστε τόσο τυχεροί ;
Ευχόμαστε στους δύο συναδέλφους μας ταχεία ανάρρωση και τους περιμένουμε να επιστρέψουν σύντομα στην Υπηρεσία τους υγιείς.
(ΥΓ): Όσους «κώδωνες» κινδύνου και να κρούσετε προς τους «αρμόδιους φορείς», αγαπητοί πυροσβέστες, εδώ ισχύει το «στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα»! Διότι, στην… αντιρατσιστική Ελλάδα –είτε των Μητσοτάκηδων είτε των Τσιπροκαμμένων- οι λεγόμενοι «ευπαθείς» τυγχάνουν… προστατευόμενο είδος κι έχουν το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν και λογαριασμό να μην δίνουν! Μόνο με ισχυρή Χρυσή Αυγή, θα αναγκαστούν οι «αρμόδιοι φορείς» ν’ αλλάξουν ρότα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών