Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 23, 2016

Πανευρωπαϊκός Εθνικιστικός Άνεμος σαρώνει την Ευρώπη: Ποιες είναι οι άμεσες επιπτώσεις από τις εκλογές σε Κύπρο και Αυστρία


Πανευρωπαϊκός Εθνικιστικός Άνεμος σαρώνει την Ευρώπη: Ποιες είναι οι άμεσες επιπτώσεις από τις εκλογές σε Κύπρο και Αυστρία

Το σύστημα των διεθνών τοκογλύφων βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. Ταυτόχρονα σε δύο κράτη υπήρξαν εκλογές και απανωτά «χαστούκια» για τους διεθνιστές. Στην Ελληνική Κύπρο μας, Εθνικιστές Βουλευτές θα κοσμήσουν το Κοινοβούλιο και θα θέσουν τέρμα στην ασυλία του εκεί αμαρτωλού κατεστημένου. Στην Αυστρία, στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, παρά τον συνασπισμό ολάκερου του «δημοκρατικού τόξου», ο Νόμπερτ Χόφερ προηγείται και το μόνο που απομένει στους κλεπτοκράτες είναι η νοθεία στις επιστολικές ψήφους, των οποίων η καταμέτρηση εκκρεμεί.
Σίγουρα, αν κρίνουμε και από την υποδοχή των δύο γεγονότων στις εγχώριες φυλλάδες της κλεπτοκρατίας, ο συνδυασμός των δύο παραπάνω ειδήσεων προκαλεί έντονη ανησυχία στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ και ιδιαιτέρως στο Σίτυ του Λονδίνου και τη Νέα Υόρκη.
Η ανησυχία αυτή έχει ήδη εκφραστεί με....
την υιοθέτηση πιο συντηρητικών επιλογών στο λεγόμενο «προσφυγικό» από τους κλεπτοκράτες, προκειμένου να καταφέρουν την διατήρηση της κυριαρχίας τους και το ξεζούμισμα των λαών της Ευρώπης μέσω της οικονομικής λιτότητας. Η αποτυχία αυτής της τακτικής φάνηκε από τις εκλογές της Αυστρίας και οδήγησε στην παραίτηση του προέδρου της Αυστρίας, ο οποίος έκανε το εγχείρημα, αλλάζοντας από την «αλληλεγγύη» της Λέσβου στις χώρες του λεγόμενου Βίσενγκάρντ.
Τώρα το μόνο που απομένει στους κλεπτοκράτες είναι η χαλάρωση της δημοσιονομικής πολιτικής, μπας και καταφέρουν να συγκρατήσουν το Εθνικιστικό τσουνάμι που σαρώνει την Ευρώπη. Ανάλογη ανησυχία έχουν και οι ΗΠΑ, αφού τα ευρωπαϊκά εθνικιστικά κόμματα δεν υπόκεινται στον έλεγχό της και συνεπώς αναμένονται γεωπολιτικές αναταράξεις. Αυτό είχε φανεί και από τις δηλώσεις του πρώην επικεφαλής της MI6, ο οποίος τόνιζε ότι:
«Ο γεωπολιτικός αντίκτυπος θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό της Ευρώπης, καθώς θα ενισχυθεί η επιρροή αυτών των πολιτών που νιώθουν- δικαιολογημένα ή όχι- ότι τα ενδιαφέροντά τους και η πολιτιστική τους ταυτότητα απειλείται. Αυτό έχει ήδη συμβεί στην Αυστρία, με την αναβίωση του ανενεργού κόμματος Ελευθερίας. Αλλα ακροδεξιά κόμματα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, θα ακολουθήσουν».
Το πρόβλημα στην όλη υπόθεση είναι ότι «λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν». Οι λογιστικές τρύπες σε ολόκληρο τον κόσμο είναι τόσο μεγάλες και οι απαιτήσεις του νατοϊκού ιμπεριαλισμού τόσο μεγάλες (και οι στιγμές γεωπολιτικώς κρίσιμες) που δεν υπάρχει η δυνατότητα του ανοίγματος των κρουνών της χρηματοδότησης. Έτσι αναμένεται η ελέω Εθνικιστών μερική ανακούφιση των Ευρωπαϊκών Λαών, αλλά η απελευθέρωση της Ευρώπης δεν αναμένεται να ακυρωθεί με ημίμετρα.

1 σχόλιο:

  1. "Στην Ελληνική Κύπρο μας, Εθνικιστές Βουλευτές θα κοσμήσουν το Κοινοβούλιο ..." όπως ακριβώς το έγραψες είναι: θα κοσμήσουν το Κοινοβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών