Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 28, 2016

ΕΚΛΟΓΕΣ ταξί...Ο ΛΑΣΙΤΑ και η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσουν


Εκλογές ΣΑΤΑ: Ψηφίζω ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. για το παρόν και το μέλλον!

Συνάδελφε! Σκέψου και πράξε. Μην απέχεις από τις εκλογές του ΣΑΤΑ που θα διεξαχθούν από τις 28 – 30 Μαΐου. Μην επιτρέπεις να αποφασίζουν άλλοι για εσένα χωρίς εσένα!
Τόσα χρόνια γνώρισες τους υποτιθέμενους σωτήρες και τους πολλά υποσχόμενους λυτρωτές του κλάδου μας. Είμαστε στην Ελλάδα και προέχει η επιβίωσή μας, για αυτό μην εμπιστεύεσαι τους » εργατοπατέρες «, οι οποίοι είναι συνένοχοι στο διαρκές έγκλημα που τελείται έναντι σε όλους τους αυτοκινητιστές ταξί.

Δώσε δύναμη με την ψήφο σου σε μια καθαρή ΕΛΛΗΝΙΚΗ φωνή.

Διότι ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. γνωρίζει και συνεχώς αναφέρει ότι μόνο με Εθνική Κυβέρνηση θα έχει πρώτα από όλους τους Έλληνες πολίτες εργαζόμενους. Γιατί από μια Εθνικιστική κυβέρνηση θα...
υπάρξει προστασία όλων των παραγωγικών τάξεων. Το πρώτο βήμα είναι η συμπόρευση με τον ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ., αλλά και σε οποιοδήποτε επαγγελματικό κλάδο να ανήκει ο κάθε Έλληνας, πρέπει να συνταχθεί με τους Έλληνες Εθνικιστές για να υπάρξει οργανωμένη, δυναμική, ανεξάρτητη αντίδραση κατά των εντοπίων, ξενόδουλων, υπηρετών των παγκόσμιων τοκογλύφων αλλά και να παρεμποδιστεί ο ύπουλος ρόλος των μπολσεβίκων που υπονομεύουν κάθε αυτόνομη προσπάθεια, ιδιαίτερα αυτή την χρονική περίοδο που καταστρέφεται ο παραγωγικός ιστός της Πατρίδας μας.
Έλληνες εργαζόμενοι στο ταξί, αλλά και εκπαιδευτικοί, ιατροί και δικηγόροι, όπως επίσης αγρότες και κτηνοτρόφοι, ενταχθείτε σε Εθνικιστικά σωματεία για να δοθεί ο αγώνας αφύπνισης του Έλληνα επαγγελματία. Για να αντιταχθεί στην παρούσα ανθελληνική κυβέρνηση η όποια προωθεί την λαθροεισβολή ισλαμολαθρομεταναστών, με κυριο μέλημά της, την προστασία τους για να εγκατασταθούν και διαβιώσουν στη χώρα μας.
Για να έχουμε λογο ύπαρξης οφείλουν να υπάρχουν Έλληνες Εθνικιστές Επαγγελματίες σε κάθε χώρο. Η αρχή έγινε στον ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ και επιβάλλεται να συνεχιστεί….

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΨΗΦΙΣΕ ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ! ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟ ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ!

ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ.- ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΩΤΣΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών