Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 21, 2016

Πέρα από την ψευτοδεξιά και την αριστερά



Το μεταπολεμικό αστικό κράτος του ψυχρού πολέμου, ο μπολσεβικισμός του εγκλήματος και της προδοσίας και οι Εθνικιστές

Με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις, επιθυμώ να καταθέσω τις απόψεις και τις θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για την πολιτική ζωή της χώρας από την περίοδο του μεταπολέμου μέχρι σήμερα. Είναι ανάγκη να γίνει αυτό, γιατί υπάρχουν γενικεύσεις, οι οποίες δημιουργούν σύγχυση και ψεύτικες ετικέτες όπως “δεξιά” και “αριστερά”, μέσα στις οποίες γενικεύσεις εντάσσουν άδικα και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, την Χρυσή Αυγή.
Ο μπολσεβικισμός ευθύνεται με βαρύτατα εγκλήματα ενάντια στον Ελληνικό Λαό. Πέρα από το γεγονός ότι δημιούργησε και ξεκίνησε μία αλληλοσφαγή, η οποία κατέστρεψε κυριολεκτικά την χώρα, ο ρόλος του υπήρξε προδοτικός σε όλα χωρίς εξαίρεση τα εθνικά θέματα. Κάτω από....
τις ευλογίες της εβραϊκής κομμουνιστικής οργανώσεως της Θεσσαλονίκης Federation, μίλησε για ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη από τις αρχές ήδη της δεκαετίας του ’20 μέχρι ακόμη τα τέλη της δεκαετίας του ’50 με επίσημες κομματικές αποφάσεις. Στήριξε το καθεστώς του Εμβέρ Χότζα, όταν κάτω από την στυγνή τυραννία του υπέφεραν 500.000 Έλληνες της Βορείου Ηπείρου. Ακόμη και τον αγώνα της ΕΟΚΑ τον πρόδωσε από την πρώτη στιγμή καταγγέλλοντάς τον. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η αποκάλυψη του ονόματος του Αρχηγού της ΕΟΚΑ, έγινε από έναν κομμουνιστικό σταθμό του παραπετάσματος.
Από την άλλη πλευρά, απ’ τις αρχές της δεκαετίας του ’50 το αστικό πλουτοκρατικό κράτος της εποχής του ψυχρού πολέμου συνέχισε κατ’ ουσίαν τον αλληλοσπαραγμό, διώκοντας ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων ως… αριστερών, δημιουργώντας έτσι ένα κλίμα διχασμού στον Ελληνικό Λαό. Αυτή η ψευτοδεξιά της ξενοδουλίας και της αντίδρασης είναι υπεύθυνη για τα όσα ανησυχητικά συμβαίνουν σήμερα στην Θράκη, αφού με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ ενέκρινε την επιβολή της τουρκικής γλώσσας στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης μας! Είναι οι ίδιοι που σιώπησαν για τον ξεριζωμό των Ελλήνων από την Κωνσταντινούπολη το 1955, καθώς και από την Ίμβρο και την Τένεδο. Και όλα αυτά προς χάριν της ελληνοτουρκικής “φιλίας”, ενός ιδεολογήματος  που κατέστη εθνικά επικίνδυνο για την Πατρίδα μας.  Είναι η ίδια που ευθύνεται για τις συμφωνίες της Ζυρίχης και του Λονδίνου, που έδωσαν το δικαίωμα στην Τουρκία το 1974 να εισβάλλει στην Κύπρο με τον Αττίλα 1 και είναι οι ίδιοι που με την ανακωχή και το “Η Κύπρος είναι μακριά”, έφεραν τον Αττίλα 2 και την κατοχή του 4% της Ελληνικής μεγαλονήσου.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα Κίνημα Λαϊκό και Εθνικιστικό, Κίνημα αντικαπιταλιστικό και αντιμαρξιστικό και δεν μπορεί να έχει καμμία σχέση ιδεολογική ή πολιτική ούτε με την ψευτοδεξία της αντίδρασης, ούτε με τον μπολσεβικισμό σε οποιαδήποτε μορφή του.
Όλες αυτές οι δυνάμεις, δυνάμεις προδοτικές και αντεθνικές ευρίσκονται σήμερα ενωμένες ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την οποία θέλουν να σταματήσουν με κάθε τρόπο! Χαρακτηριστικό είναι ότι μεταξύ των εκλογών του Μαΐου του 2012, όταν η Χρυσή Αυγή πήρε 7% και τρομοκρατήθηκε το πολιτικό  κατεστημένο, και των εκλογών του Ιουνίου του 2012, έκανε την μία και μοναδική πολιτική του παρέμβαση ο βασιλεύς Κωνσταντίνος, εμφανιζόμενος στο CNN και δηλώνοντας ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τον Ιούνιο δεν θα πάρει ούτε 3%!!!
Μέσα από τα σπλάχνα αυτής της αντιδραστικής ψευτοδεξιάς, προσπαθούν να στήσουν κόμματα, τα οποία έχουν επικεφαλής ανθρώπους, που μέχρι χθες στήριζαν με φανατισμό την ανθελληνική πολιτική των μνημονίων, κόμματα τα οποία στηρίζουν την πολιτική τους ύπαρξη σε ένα υβρεολόγιο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Κινήσεις άνευ ουσίας, κινήσεις σπασμωδικές ενός σάπιου πολιτικού συστήματος, προκειμένου να σταματήσουν κάτι το αληθινά Νέο, μία πραγματικότητα πλέον πολιτική παγιωμένη, η οποία δεν είναι δυνατόν να πληγεί απ’ όλες αυτές τις ανερμάτιστες κινήσεις. Εδώ δεν μας λύγισαν οι φυλακές και οι δολοφονίες, δεν μας λύγισε η πολεμική ενός ολόκληρου συστήματος τέσσερα ολόκληρα χρόνια, θα μας λυγίσουν αυτοί;
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντλεί την δύναμή της από την Πίστη των Ιδεολόγων αγωνιστών της και μέσα από τον Λαό, και αυτό κανείς δεν μπορεί να το ακυρώσει, όσα βρώμικα παιχνίδια και να στήσει το κατεστημένο εναντίον της.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών