Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 20, 2016

Τέλος στα ψέματα των συστημικών δημοσκόπων: 13,5% η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μακάρι να ισχύει. Ο λαός δεν πρόκειται να ξυπνήσει μόνος του, πρέπει να τον τραβήξεις από το χέρι.

Την πολιτική πραγματικότητα, όπως αποτυπώνεται στην επαφή με τον Λαό, κατάφερε να εμφανίσει στην δημοσκόπησή του ο καθηγητής Επαμεινώνδας Πανάς, για άλλη μία φορά.
Ο καθηγητής εντοπίζοντας το πρόβλημα των συστημικών δημοσκοπήσεων στην...
μη προθυμία του κόσμου να δηλώσει ότι θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή (αφού μόνο στη Χρυσή Αυγή κόβαν τα μισά ποσοστά οι δημοσκόποι) αλλάζει το ερώτημα και ζητά από τους ψηφοφόρους να δώσουν πρόβλεψη ποσοστού για κάθε κόμμα, βάσει της προσωπικής δημοσκοπήσεως που κάνει ο καθείς από τους πολίτες στον περίγυρό του.

Τα αποτελέσματα είναι ομολογουμένως πρωτοποριακά, αφού απελευθερώνουν τον κόσμο από την τρομοκρατία του καθεστώτος.

Έτσι φαίνεται ξεκάθαρα η καθίζηση του Σύριζα, ο οποίος πέφτει στο 18,8%, ενώ η ΝΔ δεν καταφέρνει να καρπωθεί αυτή τη φθορά παραμένοντας στο 23,5%, όπως και στις τελευταίες εκλογές.

Αντιθέτως η Χρυσή Αυγή παρουσιάζει μία άνοδο της τάξεως των τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων, φτάνοντας στο 11,5%, το οποίο με την πρέπουσα αναγωγή γίνεται 13,5%.

Στην συνέχεια τα υπόλοιπα κόμματα φαίνονται στατικά, με εξαίρεση τις «αντιμνημονιακές» διασπάσεις του Σύριζα, οι οποίες φαίνονται να μπαίνουν Βουλή, γεγονός που δεν θα επαληθευτεί, αφού η γραφικότητα και το γεγονός ότι είναι υπουργοί του μνημονίου θα τους επαναφέρει στο 0,2%.
Η δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά δείχνει και τους πραγματικούς λόγους που έχει αναβιώσει η συστηματική λασπολόγηση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών από τους νταβατζήδες της ενημέρωσης.

Η λάσπη είναι το μόνο που τους έχει απομείνει για να συγκρατήσουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής, όμως – όπως και παλιότερα – είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών