Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 08, 2016

Σάρωσε στους νέους ψηφοφόρους το Ε.ΛΑ.Μ. - Έφτασε το 11,5%!

Το ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αποτελεί Κίνημα που στηρίζεται κυρίως από τη Νεολαία αποδείχθηκε ξεκάθαρα με την ηλικία των δύο Εθνικιστών βουλευτών, με το μεν Συναγωνιστή Παπαγιάννη να είναι ο νεαρότερος του Κοινοβουλίου και τον δε Συναγωνιστή Χρίστου να είναι ο νεαρότερος Αρχηγός Κοινοβουλευτικού Κόμματος.
Τη δυναμική όμως που ανάπτυξε στη νεολαία το Κίνημά μας δεν μπορούσε κανένας να υπολογίσει και η δημοσκόπηση εξόδου (exit poll) που δημοσίευσε η εφημερίδα "Σημερινή" αποτέλεσε μία ακόμη βόμβα στα θεμέλια του συστήματος.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εμφανίζει τριπλάσιο ποσοστό...
από το συνολικό στους νέους ψηφοφόρους φανερώνοντας πως ουσιαστικά την εντολή για να βρεθεί το Εθνικιστικό Κίνημα στη Βουλή την έδωσε η νεολαία. Μια νεολαία που βαρέθηκε τα αμαρτωλά κόμματα του κατεστημένου και στράφηκε προς το μοναδικό πολιτικό φορέα βρίσκεται σήμερα δίπλα της.

Όποιος δε βλέπει και πέρα από τις Βουλευτικές του '16 καταλαμβαίνει πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, με την απήχηση που έχει στη Νεολαία, στις επομένες εκλογικές διαδικασίες αναμένεται να καταγράψει πολύ μεγαλύτερα ποσοστά κάτι που θα το φέρει με σαφώς περισσότερη δύναμη στα θεσμικά όργανα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση παρουσιάζει ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο. Πιο συγκεκριμένα, το Κίνημά μας παρουσιάζεται ως "πρωταθλητής συσπείρωσης" των Βουλευτικών του '16 με το 90% των πρώην ψηφοφόρων του να επιλέγουν και πάλι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο. Αυτό το στατιστικό δείχνει ακριβώς δύο πράγματα. Ότι πρώτον οι ψηφοφόροι του Ε.ΛΑ.Μ. είναι συνειδητοποιημένοι πολίτες που δεν αλλάζουν προτιμήσεις όπως τα πουκάμισα αλλά έχουν μία συγκεκριμένη ιδέα για τα τεκταινόμενα στην πατρίδα μας και αυτήν ακολουθούν μακριά από πελατειακές σχέσεις και κομματικούς εκβιασμούς.

Κατά δεύτερον, αποδεικνύει ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) παρέμεινε σταθερό στις αρχές και στις ιδέες του καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της πενταετίας, δεν έκανε καμία απολύτως υποχώρηση στα ζητήματα της Πατρίδας μας και ως εκ τούτου οι πολίτες που του έδειξαν εμπιστοσύνη το 2011 το έπραξαν και σήμερα.

Οι δύο, λοιπόν, καρτέλες που αφορούν άμεσα το Ε.ΛΑ.Μ. δείχνουν πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα πρόκειται για ανερχόμενη δύναμη, πρόκειται για το αύριο που έρχεται να κατακεραυνώσει το χθες και να ξεπλύνει την πατρίδα μας από τα λάθη του παρελθόντος




ΕΛΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών