Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 08, 2016

ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ;

Propaganda

Πολλοί, ίσως να θυμούνται ένα γεγονός που έλαβε χώρα το περσινό καλοκαίρι, και αφορούσε στη σύλληψη μελών εγκληματικής οργάνωσης, σε Αθήνα και Μύκονο, για διακίνηση ναρκωτικών, πορνεία και όπλα.
Τότε, οι ξεφωνημένες λέρες της δημοσιογραφίας-πορνογραφίας, προσπάθησαν όπως πολύ συχνά κάνουν, να εμπλέξουν στην υπόθεση και το όνομα της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντας έναν από τους εμπλεκόμενους, ως ακροδεξιό, Εθνικιστή και Χρυσαυγίτη.
Τα δημοσιεύματα των πορνοφυλλάδων έκαναν λόγο για....
έναν ιδιοκτήτη ιστοσελίδας, δήθεν φίλα προσκείμενο προς τη Χρυσή Αυγή. Η προσπάθεια τους, βέβαια, έπεσε στο κενό, όπως γίνεται πάντοτε σε κάθε προσπάθεια συκοφάντησης της Χρυσής Αυγής.
Κάποιοι από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, είναι άτομα πασίγνωστα στις πιάτσες της υποκουλτούρας, της μπουρζουαζίας και της κάθε είδους ανωμαλίας και διαστροφής: Πασίγνωστο μοντέλο, που ασκεί την πορνεία, όπως επίσης και γνωστός πολιτικός της ψοφοδεξιάς εγκληματικής συμμορίας, με έφεση στις ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις και την κοκαΐνη.
Το γεγονός ξεχάστηκε, γρήγορα, εφόσον δεν υπήρχε εμπλοκή Χρυσαυγίτη, δεν υπήρχε λόγος να δοθεί συνέχεια στην υπόθεση. Οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες από τον υπερ-κοριό της ΕΥΠ, γρήγορα κατέληξαν στον κάλαθο των αχρήστων. Τι κι αν ήταν εμπλεκόμενοι ένας πρώην υπουργός της ΝΔ και η πρώην σύζυγος πασίγνωστου μεγαλοδικηγόρου;
Το αποτέλεσμα της όλης συγκάλυψης ήταν η υπόθεση να ξεχαστεί, όπως συμβαίνει πολύ συχνά με υποθέσεις στις οποίες είναι αναμεμειγμένα τσογλάνια του δήθεν συνταγματικού τόξου.
Από την άλλη, ο δήθεν Χρυσαυγίτης ιδιοκτήτης της γνωστής ιστοσελίδας -η οποία πρόσφατα άλλαξε ονομασία- και διακινητής κοκαΐνης (σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα…), ξεκίνησε ένα ανεπανάληπτο λιβάνισμα υπέρ της κυβέρνησης, και ειδικότερα υπέρ του πολιτικού παχύδερμου που παριστάνει τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, αποτελώντας πλέον, το ανεπίσημο όργανο του κομματικού μορφώματος του ελικοπτεράτου υπουργού.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά, και μάλλον θα μείνουν αναπάντητα:
Ποιοι και γιατί κουκούλωσαν την υπόθεση;
Γιατί δεν ξηλώθηκε ολόκληρο το κύκλωμα που προμήθευε με γυναίκες και κοκαΐνη, τις γνωστές πιάτσες την Αθήνας και της Μυκόνου;
Η εγκληματική οργάνωση, είχε σχέσεις με συγκεκριμένους πολιτικούς;
Συμφωνήθηκαν κάποια ανταλλάγματα με τους εμπλεκόμενους, και ειδικότερα με τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας;
ΥΓ: Σε κάποιους αρέσει το Pro αλλά παίζουν πάντα άμυνα (Defence). Ο νοών… νοείτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών