Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 10, 2016

Κασιδιάρης προς Καμίνη: "Είστε ανίκανοι να προστατεύσετε την εθνική μας κληρονομιά... Παραιτήσου Καμίνη"


Παντελώς ανίκανος ο Καμίνης να προστατεύσει τα αγάλματα της Αθήνας από τους βανδάλους - ΒΙΝΤΕΟ

Την πλήρη ανικανότητά του ως Δήμαρχος Αθηναίων απέδειξε, για μια ακόμη φορά, ο Καμίνης, με την πρωτοφανή και ακατανόητη κίνησή του να αποσύρει 49 γλυπτά που ήταν τοποθετημένα σε διάφορα σημεία της πόλης, ύστερα από τα συνεχή κρούσματα βανδαλισμών και την κλοπή ορειχάλκινων προτομών από το Πνευματικό Κέντρο.

Αντί, δηλαδή, ο Καμίνης να φροντίσει, σε συνεργασία και με ...
το (ανίκανο επίσης) Υπουργείο Δημόσιας Τάξεως, να περιφρουρήσει καλύτερα τις προτομές, φροντίζει να τις εξαφανίσει από τον χώρο που βρίσκονται. Πλήρης ομολογία, δηλαδή, της αδυναμίας και της ανικανότητάς του να περιφρουρήσει τα έργα τέχνης από τους αλήτες που τα καταστρέφουν. Μετά τα ΜΜΜ, τα οποία αλλάζουν τα δρομολόγιά τους προκειμένου να μην γίνονται παρανάλωμα του πυρός από τις ορδές των παρακρατικών “αντιεξουσιαστών”, βλέπουμε τώρα τα έργα τέχνης αντί να προστατεύονται στον χώρο τους, να αποσύρονται από την θέση τους.
Το επόμενο στάδιο θα είναι να ζητηθεί από τους Αθηναίους να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους προκειμένου να μην γίνονται αντικείμενα διαφόρων εγκληματικών ενεργειών. Είναι ολοφάνερο ότι τόσο το κράτος όσο και ο Δήμος Αθηναίων απουσιάζουν πλήρως από την υποχρέωση προστασίας της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων της πόλης, με αποτέλεσμα τραγελαφικές καταστάσεις, όπως αυτή της απομάκρυνσης των αγαλμάτων. Όσο για την “προσωρινή, κατά τρεις μήνες, μεταφορά” των ορειχάλκινων μνημείων της πόλης στην Δημοτική Πινακοθήκη και σ' άλλα σημεία, όπως υποστηρίζει ο Καμίνης, γνωρίζουμε πολύ καλά την ισχύ της ρήσης “ουδέν μονιμότερον του προσωρινού”...
Ακολουθεί η σχετική παρέμβαση του επικεφαλής της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα", Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών