Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 10, 2016

ΝΑ ΚΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΈΝΩΣΗ, ΔΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ

13412984_618403621658424_1515026400746834006_n

 
Πλησιάζει η 23η Ιουνίου, όπου το δημοψήφισμα στην Αγγλία θα μας δείξει πόσο γρήγορα θα ξηλωθεί το πουλόβερ της Ε.Ε. η οποία ας διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη – δεν δίνουμε δεκάρα – αφού πλέον έχασε εντελώς τον προσανατολισμό της και δεν υπηρετεί το ιδεώδες για το οποίο δημιουργήθηκε.
Αν τρέμει η Ε.Ε την εξέλιξη ενός «ΝΑΙ» στο Αγγλικό δημοψήφισμα, φαίνεται στο δημοσίευμα της Politico, όπου αναφέρει πως απαγορεύει την χρήση της λέξης Brexit, στα στελέχη της στον τομέα της επικοινωνίας, η Κομισιόν, ενόψει του δημοψηφίσματος στη Βρετανία.
Αξιωματούχοι έλαβαν ενημερωτικό σημείωμα, σύμφωνα με.... το Politico, τον Μάιο, το οποίο περιελάμβανε οδηγίες για το πώς να αποφεύγουν να χρησιμοποιούν δημόσια τη λέξη Brexit, κάτι που είχε ειπωθεί και σε συναντήσεις, νωρίτερα φέτος.
Αντί για Brexit, τα στελέχη της Κομισιόν θα πρέπει να χρησιμοποιούν τους όρους «βρετανική κατάσταση» και «βρετανικό δημοψήφισμα». Η απαγόρευση δεν αφορά τους επιτρόπους, οι οποίοι κάποιες φορές χρησιμοποιούν ακόμη την επίμαχη λέξη.
Ακόμη, σε περίπτωση που ερωτηθούν τι θα συμβεί αν οι Βρετανοί ψηφοφόροι επιλέξουν την αποχώρηση, θα πρέπει να απαντούν «Η Κομισιόν δεν κάνει εικασίες για υποθετικές καταστάσεις. Η Κομισιόν δεν θέλει να μπει σε λεπτομέρειες ενός εναλλακτικού πλάνου, γιατί δεν έχουμε. Έχουμε plan A: Η Βρετανία πρέπει να μείνει στην ΕΕ ως εποικοδομητικό και ενεργό μέλος της».
Για ποιον λόγο να μείνει η Αγγλία στην Ε.Ε. της Μέρκελ, του Γιουνγκέρ και του Σόϊμπλε; 
Ποιο είναι το όφελος των χωρών και των πολιτών τους από αυτού του είδους την Ε.Ε.; 
Ποιο όφελος έχει η μεγάλη Γαλλία από την Ε.Ε.; Η ατμομηχανή της Ευρώπης. 
Γιατί η σοσιαλιστική ηγεσία Ολάντ μοιάζει όλο και περισσότερο με συμπληρωματική δύναμη της καγκελαρίου Μέρκελ; Γιατί επιλέγει να κατευθύνει τη χώρα σε σκληρό νεοφιλελευθερισμό, διαλύοντας τον κοινωνικό ιστό μέσω εργασιακών νόμων που ούτε καν επί Σαρκοζί υπήρξαν; 
Αν έχει πειστεί ο Πρόεδρος Ολάντ ότι αυτή είναι η οδός και όλα τα άλλα είναι λάθος και μάταια, είναι μία παραδοχή. Και να είναι σίγουρος πως θα του τη χρεώσουν ευθέως οι ψηφοφόροι σε δέκα μήνες που θα γίνουν εκλογές.
Κάποτε, κάποιοι ρομαντικοί και αφελείς, ίσως πίστεψαν πως μια ενοποίηση ευρωπαϊκών χωρών, θα διασφάλιζε την ελευθερία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη δημοκρατία και τον υψηλό πνευματικό πολιτισμό. Την ουσία της Ευρώπης δηλαδή, και όχι τα σχέδια της Νέας Τάξης και των οικονομικών συμφερόντων, αλλά πολύ γρήγορα, αυτός ο στόχος θόλωσε και χάθηκε πλήρως. Η οικονομική ένωση, από μέσο προώθησης της Ευρωπαϊκής Ιδέας, έγινε πρώτιστος φοροεισπρακτικός, καταπιεστικός, οικονομικός σκοπός. Όλες οι άλλες εκφάνσεις της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης παραμερίστηκαν. Η δημοκρατία υπονομεύθηκε από την θεσμική οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας της Ενωμένης Ευρώπης.
Η Ευρώπη αποδέχθηκε και διευκόλυνε πολέμους εντός του γεωγραφικού της χώρου, στην Γιουγκοσλαβία, έχοντας κοντή μνήμη και αδιαφορώντας για τα ανθρώπινα δικαιώματα. 
Στη συνέχεια ακολούθησε μια άφρονα πολιτική συνεχών διευρύνσεων, οι οποίες δεν είχαν κανένα αξιακό ή πολιτιστικό έρεισμα. 
Η Ευρώπη άφησε απροστάτευτη την Ελλάδα στα Ίμια, και δέχθηκε το γκριζάρισμα του Αιγαίου και σήμερα, επίτρεψε να αποκλειστεί η Ελλάδα από την υπόλοιπη Ευρώπη, και την εγκατέλειψε αφήνοντας την στην τύχη της με το προσφυγικό.
Δεν θέλουμε τέτοια Ευρώπη! Όπου αποκλειστικός στόχος είναι τα χρήματα και η πολιτική επιρροή και όχι η αλληλεγγύη. Το χρήμα έπνιξε την καρδιά της Ευρώπης. Στην λογική των μνημονίων, ξέσκισε χώρες και λαούς, με αποφάσεις των οικονομολόγων της Ε.Ε. και κυβερνήσεων ζόμπι.
Και όσοι «μενουμεευρωπαίοι» βιαστούν να με κρίνουν, προβάλλοντας το επίπλαστο επιχείρημα, πως «καλά ήταν όταν παίρναμε τα λεφτά, τώρα δεν πρέπει να τα επιστρέψουμε;» θα τους απαντήσω ως εξής: Είναι απόλυτα σίγουροι πως πήραμε χρήματα που δεν έχουμε ήδη εξοφλήσει; 
Και εντάξει, με αυτή την παραδοχή, μας ενημερώνουν πως πήραν χρήματα που κακοδιαχειρίστηκαν τα φιλογερμανικά κόμματα, πασοκ, νδ, σύριζα κλπ και θα το το δούμε αυτό καταγεγραμμένο σύντομα, όταν με την βοήθεια του Θεού και του Λαού, η Χρυσή Αυγή γίνει κυβέρνηση και υλοποιήσει τον Λογιστικό έλεγχο. 
Με την υπόλοιπη Ευρώπη; Ισχύει ότι και με την Ελλάδα; ΔΕΝ νομίζω…
Η Ελλάδα και η Ιταλία, όπως και το Βέλγιο, είχαν ανέκαθεν υψηλό δημόσιο χρέος, λόγω των κακών αποφάσεων και της διαφθοράς των κυβερνήσεων, το οποίο απλώς απογειώθηκε ξεπερνώντας κάθε όριο φαντασίας ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδας, όταν αυτή τέθηκε υπό μνημονιακό καθεστώς. 
Η Ισπανία, η Ιρλανδία, η Κύπρος, η Πορτογαλία δεν είχαν παράδοση υψηλού χρέους. 
Το 2007, πριν από την κρίση, βάσει των στοιχείων της Eurostat, το δημόσιο χρέος της Ιρλανδίας ανερχόταν στο 25% του ΑΕΠ της. Μόλις όμως μπήκε σε Μνημόνιο, το 2013 το χρέος της εκτοξεύθηκε στο… 123,7% του ΑΕΠ της – αυξήθηκε δηλαδή κατά το ασύλληπτο ποσοστό του… 394,8%! Σχεδόν πενταπλασιάστηκε! 
Το 2007 και πάλι, το δημόσιο χρέος της Κύπρου ήταν οριακά κάτω από το όριο του 60% του Μάαστριχτ – βρισκόταν στο 58,3% του ΑΕΠ της. Το 2013, μην έχοντας καν κλείσει έναν χρόνο μνημονιακού καθεστώτος, το κυπριακό δημόσιο χρέος είχε σχεδόν διπλασιαστεί: 111,7% του ΑΕΠ της!
Περίπου ίδια η κατάσταση και στην Πορτογαλία. Στο 68,3% του ΑΕΠ το δημόσιο χρέος της το 2007, σχεδόν διπλάσιο το 2013 ύστερα από τρία χρόνια μνημονιακού καθεστώτος – 129%. Οποια χώρα δηλαδή μπήκε σε μνημονιακό καθεστώς, καταστράφηκε αναφορικά με το δημόσιο χρέος της! 
Να μην ξεχνάμε ότι το 2010, βλέποντας ότι η Ελλάδα παρουσίασε δημόσιο χρέος ύψους 129,7% για το 2009, οι Ευρωπαίοι εταίροι της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου μάς είπαν τότε ότι με τόσο υψηλό ποσοστό χρέους η χώρα μας είναι χρεοκοπημένη. 
Αν υποθέσουμε ότι είχαν δίκιο, γιατί τότε πήραν την Ιρλανδία, φόρτωσαν όλο το κόστος αποπληρωμής των χρεών των τραπεζών της στο εξωτερικό στον ιρλανδικό λαό και εκτόξευσαν το δημόσιο χρέος της στο 123,7% του ΑΕΠ της, ποσοστό που οι ίδιοι είπαν στους Ελληνες το 2010 ότι σηματοδοτεί τη χρεοκοπία της χώρας και τώρα μας λένε ότι η Ιρλανδία συνιστά… υπόδειγμα μνημονιακής σωτηρίας; 
Είναι φανερό ότι μας θεωρούν ηλίθιους οι Γερμανοί και μας κοροϊδεύουν. 
Όπως κοροϊδεύουν τον λαό τους για το χρέος. προέβη ο γερμανός καθηγητής Οικονομικών Σε μια απίστευτη καταγγελία, προέβη ο γερμανός καθηγητής Οικονομικών Bernd Raffelhueschenστη γερμανική εφημερίδα Die Welt.
Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Freiburg, υποστηρίζει πως η Γερμανία «κρύβει» χρέος συνολικού ύψους €5 τρις, το οποίο έχει συσσωρευτεί λόγω των ελλειμμάτων στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και στα συνταξιοδοτικά ταμεία.
Το επίσημο δημόσιο χρέος της Γερμανίας φτάνει σήμερα τα €2 τρις (75% του ΑΕΠ) και αν η καταγγελία του Raffelhueschen έχει την παραμικρή δόση αλήθειας, τότε βρισκόμαστε εν μέσω συνταρακτικών αποκαλύψεων για το γερμανική οικονομία η οποία επιβάλει προγράμματα εξοντωτικής λιτότητας στις χώρες της ευρωπεριφέρειας δήθεν για το χρέος της, πληρώνοντας τα ελλείμματα της δικής της οικονομίας με το αίμα και τις σάρκες των Ελλήνων και των άλλων λαών.
Στην περίπτωση που ισχύουν οι καταγγελίες, το δημόσιο χρέος της Γερμανίας θα βρίσκεται στο 260% του ΑΕΠ, της σπάζοντας ίσως κάθε ρεκόρ μεταξύ των χωρών της Ευρώπης.
Κλείνοντας, για να μην παρεξηγηθούμε! Λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη των Λαών, των συνεργασιών και των Πολιτισμών, αλλά λέμε ΌΧΙ στην Ευρώπη του Μητσοτάκη, του Τσίπρα, του Σαμαρά και όλων των συνεργατών της Μέρκελ καθώς και των «μενουμευρωπαίων» καθώς και των άλλων, κρυφών και φανερών συνεργατών των Γερμανών και των άλλων τοκογλύφων όποιας εθνικότητας κι αν έχουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών