Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 07, 2016

Η Αγιά Σοφιά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας βεβηλώνεται από τους Ισλαμιστές και ο Υπουργός Ξυδάκης (ΣΥΡΙΖΑ) λέει: "δεν έγινε και τίποτα..."


Πώς να μην αποθρασύνονται οι τούρκοι και να προχωρούν σε προκλήσεις, όπως την μετατροπή εκ νέου της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, όταν υπάρχουν Έλληνες υπουργοί, οι οποίοι δικαιολογούν τις προκλήσεις τους; Ο λόγος για τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Νίκο Ξυδάκη, ο οποίος με μια απίστευτη απαράδεκτη και προκλητική ανακοίνωση δείχνει ότι ο εθνομηδενισμός αποτελεί επίσημη κρατική επιλογή. Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, υποστήριξε ότι «δεν είναι τραγικό να διαβάζεται το Κοράνι μέσα στην Αγία Σοφία. Έλλειψη σεβασμού θα ήταν να γίνουν απρέπειες. Όμως, το να διαβαστεί ένα θρησκευτικό κείμενο δεν είναι έλλειψη σεβασμού»! Την ώρα που....
όλος ο πολιτισμένος δυτικός κόσμος παρακολουθεί άφωνος (και εξοργισμένος) τη μετατροπή ενός κορυφαίους χριστιανικού συμβόλου σε τζαμί, για τον Ξυδάκη αυτό είναι κάτι… ασήμαντο!
Ο ανεκδιήγητος αυτός τύπος, που επί χρόνια δημοσιογραφούσε στην «Καθημερινή», είναι ο ίδιος ο οποίος πριν από λίγο χρονικό διάστημα είχε υποστηρίξει ότι οι λαθρομετανάστες θα… λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας! Οι λέξεις ντροπή και αίσχος είναι ανεπαρκείς για να περιγράψουν την στάση του εν λόγω εθνομηδενιστή, ο οποίος όμως βρίσκεται σε μια καίρια θεσμική θέση και πληρώνεται από το σύνολο του Ελληνικού Λαού που δεν ανέχεται τέτοιες προσβολές προς την Εθνική και θρησκευτική ταυτότητα του.

Η εμετική, όμως, στάση του Ξυδάκη είναι αναμενόμενη, αν δούμε την επίσημη ανακοίνωση του Ελληνικού (;) ΥΠ.ΕΞ για το ζήτημα αυτό: «Καταδικάζουμε ως οπισθοδρομική την ανακοίνωση των τουρκικών Αρχών για τον προγραμματισμό της ανάγνωσης του Κορανίου στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη, επ΄ευκαιρία του Ραμαζανιού.

Εμμονές, που αγγίζουν τα όρια της θρησκοληψίας, για μουσουλμανικές τελετές σε ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, είναι ακατανόητες και φανερώνουν έλλειψη σεβασμού και επαφής με την πραγματικότητα. Επιπλέον, τέτοιες ενέργειες δεν είναι συμβατές με σύγχρονες, δημοκρατικές και κοσμικές κοινωνίες». Μια ανακοίνωση εντελώς άγευστη και αόριστη, δίχως ίχνος εθνικής και θρησκευτικής αναφοράς για την Αγία Σοφία του Βυζαντινού Ελληνισμού.    
Μια ανακοίνωση με έντονο κοσμοπολίτικο χαρακτήρα αφού το μόνο κατακριτέο είναι οι «θρησκοληπτικές εμμονές» και η «παγκοσμιότητα» του μνημείου. Πουθενά στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται η Ιδιαίτερη Αξία και Σημασία που έχει για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία η Αγία Σοφία.

Και ύστερα περιμένει ο οποιοσδήποτε να… φοβηθούν οι τούρκοι, όταν τα διεθνιστικά «σαΐνια» που κυβερνούν αυτόν τον Τόπο ασελγούν οι ίδιοι πάνω στην ιστορική διαδρομή του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών