Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 07, 2016

«ΕΠΕΣΕ» ΤΟ FACEBOOK ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! «ΞΕΦΤΙΛΑ, Π@Π@ΡΑ, ΠΡΟΔΟΤΗ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ! ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ @@ΡΧΙΔΙ@ ! » – ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΥ «ΦΙΛΟΥΣ» ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50.000 ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Άγριο βρισίδι μαζεύει κάθε μέρα στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.  Ξέρετε ε; Αυτή τη σελίδα που με τόσο καμάρι την είχε φτιάξει πριν μερικά χρόνια όταν φώναζε και κόντευε να του κοπεί η ανάσα «Δεν υπάρχουν περιθώρια! Είμαστε πολλοί, Είμαστε Ανεξάρτητοι, Είμαστε Έλληνες!»

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΑΣΚΕΛΑ!!!


Πάνω από 155.000 «like» είχε μαζέψει η σελίδα του και μάλιστα σε χρονικό διάστημα ρεκόρ, όταν χιλιάδες τον είχανε πιστέψει και γέμιζαν το διαδίκτυο με τις ατάκες του πολιτικού που πίστευαν ότι θα τους σώσει από τη λαίλαπα.
kammenos-fb

Όπως βλέπετε πλέον αποχωρούν όλοι με ελαφρά πηδηματάκια. Και ξέρεις κάτι υπουργέ; Αυτοί που μείνανε είναι γιατί έχουν ξεχάσει να πατήσουν το «unlike»! 
unlike

Τον κόσμο όμως κύριε υπουργέ δεν μπορείς να το κοροϊδέψεις πολλές φορές. Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρεις και…
panos2
Πάρτε μάτι ένα δείγμα από τα πιο «light» κραξίματα στη σελίδα του Καμμένου.  Μιλάμε ότι έχει μαζέψει τόσο βρισίδι που έχει βάλει και στις τσέπες! Και είναι οι ίδιοι άνθρωποι που τον χειροκροτούσαν τότε! Έτσι είναι Πανούλη! Έχει ο καιρός γυρίσματα! Ας πρόσεχες…
facebook1
kammenos1kammenos2kammenos3kammenos5kammenos4kammenos6kammenos7kammenos8
Υ.Γ: Ούτε πολλοί είστε πλέον Πανούλη, ούτε ανεξάρτητοι αλλά ούτε και Έλληνες!

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών