Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 18, 2016

Ενάντια σε Σύριζα και ΝΔ μόνη αποδεκτή λύση το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα!


Ενάντια σε Σύριζα και ΝΔ μόνη αποδεκτή λύση το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα!

Άξιος συνεχιστής των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων αποδεικνύεται η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Δείχνοντας μια απίστευτη “λιγούρα” για την εξουσία απέδειξαν ότι είναι πρόθυμοι για την οποιαδήποτε παραχώρηση, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό, προκειμένου να συνεχίζουν να ζεσταίνουν τις άνετες κυβερνητικές καρέκλες. Οι νυν κινήσεις τους σφραγίζουν μια ολόκληρη εποχή και όχι απλώς μερικά χρόνια κρίσης. Ιδού, συνοπτικά, τα πιο πρόσφατα “κατορθώματά” τους:
α) Διέλυσαν πλήρως την....
εναπομείνασα Κοινωνική Ασφάλιση, φτάνοντας στο συντριπτικό τέλος κάτι που ούτε οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις τόλμησαν να ολοκληρώσουν.
β) Πήραν ολόκληρη την κινητή και ακίνητη περιουσία του Ελληνικού Κράτους και την μεταβίβασαν σε μια ανώνυμη εταιρία (ιδιωτικού δικαίου), ελεγχόμενη απόλυτα από τους διεθνείς τοκογλύφους, με την μεταβίβαση να έχει διάρκεια 99 έτη.
γ) Θέσπισαν έναν αυτόματο δημοσιονομικό “κόφτη”, ο οποίος θα οδηγεί σε μειώσεις μισθών, συντάξεων και κοινωνικών δαπανών, κάθε φορά που δεν θα πιάνονται οι στόχοι που θέτουν οι διεθνείς τοκογλύφοι.
δ) Ολοκλήρωσαν αδιαμαρτύρητα μια σειρά από κατάπτυστες ιδιωτικοποιήσεις, όπως ακριβώς απαιτούσαν οι ξένοι εντολείς τους και εννοείται ότι έπεται συνέχεια, καθώς θα ακολουθήσουν κι άλλες αξιολογήσεις, με την επόμενη να τοποθετείται τον Σεπτέμβριο, οπότε αναμένεται νέα σκληρή και στυγνή επίθεση στις εργασιακές σχέσεις, για να σαρωθεί ό,τι απέμεινε από τις διαδοχικές επεμβάσεις την εφαρμοστικών νόμων των δύο προηγούμενων Μνημονίων.
Το χειρότερο είναι ότι η “εναλλακτική” λύση που προετοιμάζεται από το σύστημα, όταν έρθει η ώρα να ακολουθήσει ο Τσίπρας την μοίρα των προκατόχων του, ακούει στα ονόματα Μητσοτάκης και ΝΔ. Πρόσωπα και καταστάσεις, δηλαδή, τα οποία δεν κρύβουν σε καμία περίπτωση την προσήλωσή τους στην αυστηρή τήρηση των μνημονιακών μέτρων, θεωρώντας απλώς ότι αυτοί θα είναι καλύτεροι διαχειριστές τους από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η ουσιαστική αντίδραση κάθε Συνειδητοποιημένου Έλληνα αποτελεί πραγματικά μονόδρομο.
Για να έχει, όμως, όντως ουσιαστικό αντίκτυπο και περιεχόμενο αυτή η αντίδραση, πρέπει να αποκτήσει ένα ξεκάθαρο πολιτικό περιεχόμενο και μια ανάλογη σύνδεση. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με τους συνεχείς και συνεπείς αγώνες του εντός και εκτός Κοινοβουλίου, αποτελεί το μετερίζι μάχης στο οποίο οφείλει να ενταχθεί ο οποιοσδήποτε Έλληνας νοιάζεται αληθινά για την Ελευθερία της Πατρίδας και του Λαού από τα δεσμά των διεθνών τοκογλύφων και της μνημονιακής λαίλαπας που τους έχουν επιβάλει.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών