Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 18, 2016

Στην Γερμανία οι μαθήτριες που δέχονται σεξουαλική παρενόχληση από λαθρομετανάστες σιωπούν, για να μην χαλάσει η εικόνα των “προσφύγων”


Στην Γερμανία οι μαθήτριες που δέχονται σεξουαλική παρενόχληση από λαθρομετανάστες σιωπούν, για να μην χαλάσει η εικόνα των “προσφύγων”

Τρεις έφηβες συμφώνησαν να καλύψoυν τις  σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον τους, επειδή αισθάνονταν άσχημα για τους δράστες και δεν ήθελαν να υποστούν «διακρίσεις»!
Τρεις μαθήτριες στο σχολείο Herder στο Kassel της Γερμανίας επί μήνες δέχονταν σεξουαλικές παρενοχλήσεις από «πολύ μεγάλους» άνδρες μετανάστες, καθώς πήγαιναν προς το σχολείο και καθώς επέστρεφαν από αυτό, από τον Σεπτεμβρίου του 2015.
Τα τρία κορίτσια ηλικίας μεταξύ 16 και 18 ετών, κατ’ επανάληψη δέχονταν ανάρμοστα αγγίγματα και λεκτική κακοποίηση, αλλά αρνήθηκαν να.....
αναφέρουν τα περιστατικά στην αστυνομία ή στο σχολείο τους, επειδή οι δράστες ήταν «πρόσφυγες».
Η γερμανική εφημερίδα Hessian Niedersächsische Allgemeine αναφέρει ότι τα κορίτσια συνειδητοποίησαν τις «κοινωνικό-πολιτικές» επιπτώσεις που θα είχαν οι αναφορές τους για αυτά τα αδικήματα, με αποτέλεσμα, όπως λέει η εφημερίδα, να «παραλύσουν από την πολιτική ορθότητα».
Ένα από τα κορίτσια, που προσδιορίζεται με το ψευδώνυμο «Άννα», είπε για την απόφασή τους να αποκρύψουν σεξουαλικές επιθέσεις: «Δεν θέλουμε οι πρόσφυγες να υφίστανται διακρίσεις. Δεν θέλουμε οι άνθρωποι να κατηγορούν συλλήβδην τους μετανάστες και δεν θέλουμε να υποδαυλίζουμε το μίσος». Το σχολείο λέει ότι «και πολλές άλλες μπορεί να έχουν βιώσει αυτού του είδους την παρενόχληση».
Τα κορίτσια τελικά πείστηκαν να μιλήσουν από μια ομάδα υποστήριξης των θυμάτων και αποκάλυψαν πως...
Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών