Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 28, 2016

Σχέδιο εισβολής στις κατοικίες των Ελλήνων εκπονούν οι Συριζαίοι

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Περιμένουμε τους αστυνομικούς να εκτελέσουν δουλικά τις εντολές της μνημονιακής εξουσίας, "για να μην πεινάσουν τα παιδιά τους".

Με κάθε τρόπο προσπαθούν να δείξουν ότι είναι καλοί μνημονιακοί οι συριζαίοι για να μην αποφασίσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι να τους αντικαταστήσουν με τον... πρόθυμο Μητσοτάκη.

Έτσι, όπως αναφέρουν τα «Νέα», το ΥΠΟΙΚ σε μια προσπάθεια να αυξήσει τις εισπράξεις από μεγαλοοφειλέτες με ληξιπρόθεσμα χρέη για διάστημα μεγαλύτερο των τριών μηνών προωθεί ειδική διάταξη στη Βουλή...
με την οποία καθίσταται υποχρεωτική η δημοσιοποίηση στο Διαδίκτυο των συνολικών ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο από κάθε αιτία και των ασφαλιστικών οφειλών προς τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης.

Στην ίδια διάταξη ορίζεται ότι κατόπιν εντολής εισαγγελέα και υπό την προϋπόθεση παρουσίας δικαστικού λειτουργού οι ελεγκτές της Εφορίας θα μπορούν να διενεργούν και ελέγχους κατ' οίκον.

Κοινώς, έκαναν όλους τους Έλληνες να χρωστούν στην εφορία, γιατί δεν γίνεται κανείς να καλύψει το σύνολο των μνημονιακών υποχρεώσεων και τώρα θα τους βγάλουν στα... ηλεκτρονικά «μανταλάκια» και επιπλέον θα μπουκάρουν και στα σπίτια τους για κατασχέσεις, εξώσεις και... ό,τι ήθελε προκύψει.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών