Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 09, 2016

ΣΥΝΟΔΟΣ 11 ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ – ΠΟΥ’ ΝΑΙ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ (ΟΕΟ); ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ


Εκτός από την Σύνοδο του ΝΑΤΟ, στην Βαρσοβία, έγινε και… αντι-σύνοδος από τα κομμούνια της Ευρωπαϊκής Κομμουνιστικής Πρωτοβουλίας. Στην αντι-σύνοδο συμμετείχαν τα εξής κομμουνιστικά κόμματα: ΚΚΕ, Κόμμα Εργατών Ιρλανδίας, ΚΚ Λαών Ισπανίας, ΚΚ Ιταλίας, Κίνημα «Αντίσταση» Μολδαβίας, ΚΚ Νορβηγίας, Εργατικό Κόμμα Ουγγαρίας, ΚΚ Πολωνίας, ΚΚ Σλοβακίας, Σουηδικό ΚΚ και ΚΚ Τουρκίας.

Παρατήρηση 1η: τα ποσοστά όλων των παραπάνω μαζί δε φτάνουν το ποσοστό του… τιμημένου κουκουέ. Τόσο μικρά είναι! Διότι, όλοι οι λαοί –και ιδιαίτερα αυτοί που βίωσαν στο πετσί τους την τυραννία του μπολσεβικισμού- έχουν θέσει στο πολιτικό περιθώριο τους νοσταλγούς του. Εκτός από την Ελλάδα, γιατί...
αφενός μεν το ΚΚΕ διαθέτει αμύθητη περιουσία και αφετέρου δεν επέτρεψε το σύστημα την περιθωριοποίησή του, γιατί το ΚΚΕ είναι δεκανίκι του!

Παρατήρηση 2η: Που’ ναι το σφυροδρέπανο (οέο); Η Πολωνία (που έχει τραβήξει τα μύρια όσα από τον μπολσεβικισμό…) έχει απαγορεύσει τα σύμβολα της ιδεολογίας που είναι υπεύθυνη για την εξόντωση 100 εκατομμυρίων ανθρώπων και το σκλάβωμα πολύ περισσοτέρων και τα συντρόφια πειθάρχησαν γιατί το πολωνικό κράτος δεν παίζει! Ούτε ο πολύπαθος πολωνικός λαός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών