Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 09, 2016

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΗΝ (;) ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ… Ο ΜΠΑΡΟΖΟ ΣΤΗΝ GOLDMAN SACHS

Γράφει ο Αντίοχος

Λέμε συνεχώς, πως οι Ευρωπαίοι «ηγέτες» δεν είναι τίποτα παραπάνω από υπάλληλοι των διεθνών τοκογλύφων. Και να που επαληθευόμαστε!

Έτσι, ο πρώην αριστεριστής (στα νιάτα του) Ζοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, μετέπειτα πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κομισιόν για μια δεκαετία και επί διετία πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, προσελήφθη από τον γίγαντα της διεθνούς τοκογλυφίας, Goldman Sachs, ως σύμβουλος και μη εκτελεστικός διευθυντής, για «να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των συνεπειών του Brexit».

Και βέβαια, υπάλληλος των διεθνών τοκογλύφων ήταν και προηγουμένως, αλλά… κρυφός. Τώρα πλέον θα είναι φανερός, η δε «αντιμετώπιση των συνεπειών του Brexit είναι μόνο ένα πρόσχημα...
να τον προσλάβουν για να τον ανταμείψουν για τις προηγούμενες υπηρεσίες που τους προσέφερε, ως πρωθυπουργός της Πορτογαλίας και κυρίως ως πρόεδρος της Κομισιόν!

Κι όπως φαίνεται, κανένα πρώην (;) κομμούνι δεν πάει χαμένο. Τα αξιοποιούν όλα οι διεθνείς τοκογλύφοι, γιατί είναι αποδεδειγμένο πως τα κομμούνια είναι οι καλύτεροι λακέδες των αφεντικών!
(ΥΓ): Έχετε ακουστά για κανέναν πρώην εθνικιστή, να πήρε κάποιο σπουδαίο πόστο στη χώρα του, στην Ευρώπη ή στην Goldman Sachs και τους λοιπούς διεθνείς τοκογλυφικούς οργανισμούς; Ούτε ένας! Γιατί άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών