Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 05, 2016

5Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2015: ΌΤΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ «ΝΑΙ»

tsipras_nai_oxi-2__article

Ένας χρόνος ακριβώς πέρασε από την διενέργεια του δημοψηφίσματος με ερώτημα αν αποδεχόμαστε την πρόταση Γιούνκερ για συνέχιση του Μνημονίου. Τότε ύστερα από πολλές συζητήσεις, ο Γιούνκερ είχε καταθέσει μία πρόταση για το νέο μνημόνιο και ο Τσίπρας με διάγγελμά του προς τον Ελληνικό Λαό ανακοίνωσε την διενέργεια δημοψηφίσματος.
Με απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης οι τράπεζες έκλεισαν και επιβλήθησαν τα περιβόητα capital controls. Ήτανε φανερό ότι η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ παρά τις συγκεντρώσεις, τις φανφάρες και τις παλινωδίες προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τρομοκρατήσει τους Έλληνες και να τους αναγκάσει να δεχτούν ένα ακόμα μνημόνιο. Αυτό θα απάλλασε τους συριζαίους από το πολιτικό κόστος της συμφωνίας, αφού θα μπορούσαν πάντα να λένε ότι ήταν η «εντολή του Ελληνικού Λαού».
Εν τέλει, ο Ελληνικό Λαός αγνόησε τις ....
σειρήνες που προέρχονταν από τους νεοδημοκράτες, τους πασόκους, τους διεθνείς τοκογλύφους και τις πρακτικές του Σύριζα και διατράνωσαν την θέλησή τους να απαλλαγεί η Ελλάδα από τα μνημόνια και την ξένη επικυριαρχία. Με ποσοστό 61,3% που δεν επιδεχόταν καμμίας αμφισβήτησης, ούτε ως προς την ποσότητα, ούτε ως προς το μήνυμα που έστελνε.
Λίγες μέρες μετά πραγματοποιήθηκε η Συνάντηση των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πλην Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου, βεβαίως. Εκεί, πίσω από κλειστές πόρτες και χωρίς δημοσιευμένα πρακτικά αποφασίστηκε η προδοσία της ετυμηγορίας του Ελληνικού Λαού και η υπογραφή του μνημονίου του Σύριζα, πάντα σύμφωνα με την φράση των μνημονιακών «συμφωνία να ‘ναι κι ό,τι να ‘ναι».
Έτσι έγινε αντιληπτό στον κάθε Έλληνα και στην κάθε Ελληνίδα ο λόγος για τον οποίο διώκεται και χτυπιέται από κάθε πλευρά και με κάθε τρόπο η Χρυσή Αυγή. Διότι όλοι οι άλλοι, από την άκρα αριστερά μέχρι την ψευτοδεξιά, είναι σε πλήρη συνεννόηση και συνωμοσία εναντίον των Ελλήνων
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/5h-iouliou-2015-otan-tsipras-kai-mhtsotakhs-phran-to-ochi-tou-ellhnikou-lao#ixzz4DXZBiXVT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών