Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 05, 2016

Το ξεπούλημα του Εθνικού πλούτου της χώρας από τα μνημονιακά κόμματα και η Εθνική Αντίσταση της Χρυσής Αυγής


Το ξεπούλημα του Εθνικού πλούτου της χώρας από τα μνημονιακά κόμματα και η Εθνική Αντίσταση της Χρυσής Αυγής

Η πορεία των τριών συνεχόμενων Μνημονίων την τελευταία εξαετία δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι η διαδικασία της πλήρους αποικιοποίησης της Χώρας είναι εξασφαλισμένη, ενώ το αντίστοιχο βάθεμα της «κινεζοποίησης» του Ελληνικού Λαού αποτελεί απαράβατο όρο για την μακροημέρευση του συστήματος των Μνημονίων. Είναι ο κοινός τόπος επί του οποίου συναντιούνται οι διεθνείς τοκογλύφοι και το εγχώριο υπηρετικό πολιτικό προσωπικό τους. Συστημικές πολεμικές δυνάμεις, οι οποίες να θέλουν και να μπορούν να αμφισβητήσουν αυτή την πορεία εξάρτησης δεν υπάρχουν.
Δύο φορές στο παρελθόν, κατά τις οποίες παίχθηκε το παραμύθι του «αντιμνημονιακού αγώνα» από πολιτικές δυνάμεις του «συνταγματικού τόξου», διαψεύστηκαν με τον πλέον τραγικό όσο και αισχρό τρόπο. Τα «Ζάππεια» της ΝΔ του Σαμαρά οδήγησαν στο....
δεύτερο Μνημόνιο, ενώ η «σκληρή» αντιμνημονιακή γραμμή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οδήγησε Τσίπρα και Καμμένο (αλλά και όλη την υπόλοιπη παρέα του «συνταγματικού τόξου») να υπογράψουν το τρίτο. Μάλιστα, η μνημονιακή κατοχή εμπεριέχει και τον ολοκληρωτικό εξευτελισμό των εγχώριων συνεργατών των ξένων.
Το πρόσφατο παράδειγμα με την Cosco είναι ενδεικτικό αυτής της νοοτροπίας. Που συνάδει με την εικόνα ενός ανεξάρτητου (υποτίθεται) Κράτους μια ιδιωτική επιχείρηση να απευθύνεται με επιστολή στην Βουλή και να απαιτεί (!) να αλλάξει κατατεθέν νομοσχέδιο; Η ιταμή επιστολή όχι μόνο δεν επεστράφη ως απαράδεκτη στον αποστολέα της, αλλά απαντήθηκε με ένα γλοιώδες και εξευτελιστικότατο «συγνώμη, κάναμε λάθος, θα επανορθώσουμε αμέσως»! Ο εξευτελισμός είχε αρχίσει από την προηγούμενη μέρα, όταν η επικύρωση της σύμβασης ξεπουλήματος του λιμανιού του Πειραιά στην Cosco προωθήθηκε στην Βουλή με την κατεπείγουσα διαδικασία.
Χωρίς αυτή την φορά να υπάρχει μνημονιακή υποχρέωση βιασύνης, αλλά επειδή χωρίς την συμφωνία τελειωμένη ο Τσίπρας δεν θα μπορούσε να ταξιδέψει στην Κίνα! Είναι ολοφάνερο, για μια ακόμη φορά, ότι υπάρχει επιτακτική ανάγκη για την ενίσχυση της Εθνικής Αντίστασης στην κατοχή των Μνημονίων, τον αποικισμό της Χώρας, το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας και την περαιτέρω φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού.
Αυτό, όμως, δεν μπορεί να γίνει μέσα από εκείνους  τους καθεστωτικούς φορείς οι οποίοι, άμεσα ή έμμεσα δεν έχει σημασία, στρώνουν το χαλί της υποτέλειας στους διεθνείς τοκογλύφους. Η ενίσχυση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και η ενεργητική-ευεργετική συμπόρευση μαζί του, στον έντιμο και νόμιμο πολιτικό αγώνα τον οποίο δίνει, αποδεικνύεται μονόδρομος, για πολλοστή φορά.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών