Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 29, 2016

Παραδοχή νίκης του Τραμπ ακόμη και από τον δεδηλωμένο οπαδό των Δημοκρατικών, σκηνοθέτη Μάικλ Μουρ


Παραδοχή νίκης του Τραμπ ακόμη και από τον δεδηλωμένο οπαδό των Δημοκρατικών, σκηνοθέτη Μάικλ Μουρ

Όταν ακόμη και επιφανείς υποστηρικτές των Δημοκρατικών προεξοφλούν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε προς τα που κλίνει η ζυγαριά της αναμέτρησης ανάμεσα σε Τραμπ και Κλίντον.
Την ίδια ώρα κατά την οποία η Χίλαρι Κλίντον έπαιρνε και επισήμως το χρίσμα των Δημοκρατικών, ένας άλλος επώνυμος Δημοκρατικός, ο σκηνοθέτης Μάικλ Μουρ, δήλωσε πεπεισμένος για την επικράτηση του Τραμπ:
“Λυπάμαι, αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ θα κερδίσει για πέντε λόγους: Επειδή τέσσερις “αναποφάσιστες” πολιτείες, που υπέφεραν οικονομικά μετά την συμφωνία ελεύθερων συναλλαγών με την Βόρεια Αμερική (Alena), που είχε κλείσει ο Μπιλ Κλίντον, θα την... εκδικηθούν στην κάλπη. 
Επειδή η Χίλαρι είναι αντιδημοφιλής. Εξαιτίας της....
απογοήτευσης των ψηφοφόρων του Σάντερς, πολλοί από τους οποίους δεν θα ψηφίσουν. Γιατί ο μέσος ετεροφυλόφιλος Αμερικανός, ο οποίος ανέχθηκε τις οδηγίες ενός μαύρου προέδρου, δεν θα αντέξει την ιδέα να δέχεται εντολές από μία γυναίκα. Και, τέλος, γιατί πολλοί απλά θα ψηφίσουν τον Τραμπ από περιέργεια, σαν να έδιναν ψήφο σε ένα ριάλιτι!”.
Η λύπη του “προοδευτικού” και “αντιρατσιστή” Μουρ έρχεται να προστεθεί κι αυτή ανάμεσα σε παρόμοιες αντιδράσεις διαφόρων άλλων ομοίων του, οι οποίοι εκφράζουν κι άλλα ανάλογα αρνητικά συναισθήματα για τον Τραμπ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών