Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 29, 2016

Ο… ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ… ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

erdogan_crazy
Δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο στην Τουρκιά ο… μεγάλος δημοκράτης Ερντογάν! Έτσι, μετά από τις διώξεις χιλιάδων στρατιωτικών, αστυνομικών, δικαστικών και λοιπών κρατικών υπαλλήλων, οι διώξεις επεκτείνονται και στα ΜΜΕ.
Έτσι, οι τουρκικές αρχές ανακοίνωσαν ότι έκλεισαν πάνω από 130 μέσα ενημέρωσης! Πιο συγκεκριμένα, με προεδρικό διάταγμα η τουρκική κυβέρνηση έκλεισε 3 πρακτορεία ειδήσεων,16 τηλεοπτικά κανάλια, 45 εφημερίδες, από τις οποίες οι 9 είναι εθνικές, 23 ραδιοφωνικούς σταθμούς, 15 περιοδικά και 29 εκδοτικούς οίκους.
Ποιοι έχουν σειρά; Οι διπλωμάτες, όπου σύμφωνα με....
τις «διαρροές» θα απολυθούν τριακόσιοι από δαύτους! Και έπεται συνέχεια…
Αλλά, με τις διώξεις που έχει εξαπολύσει ο Ερντογάν, δημιουργεί… προηγούμενο, «δεδικασμένο» που λέμε στην νομική γλώσσα, εφόσον οι πάντες τον στήριξαν ως «νόμιμο πρωθυπουργό της χώρας». Κι αν αύριο-μεθαύριο έρθει στα πράγματα η Χρυσή Αυγή και… ξαλαφρώσει τον κρατικό μηχανισμό από τα κομματόσκυλα-κοπρόσκυλα και σφραγίσει και μερικά αντεθνικώς δρώντα ΜΜΕ (δηλαδή σχεδόν… όλα), τι θα πούνε άραγε οι εγχώριοι… δημοκράταροι που έσπευσαν να χαρακτηρίσουν τον Πασά προστάτη της… δημοκρατίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών