Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 03, 2016

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ: Απόρρητο έγγραφο έφτασε στα χέρια των παρακρατικών και το έβγαλαν στο διαδίκτυο!


ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ: Απόρρητο έγγραφο έφτασε στα χέρια των παρακρατικών και το έβγαλαν στο διαδίκτυο!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και επίσημα το ΠΑΡΑ-Κράτος διοικεί και μερίδα των δομών μας έχουν αλλωθεί πλήρως από αιμοδιψείς, απάτριδες αναρχοκομμουνιστές με την πλήρη αναοχή και υποστήριξη του "Συνταγματικού τόξου"
 
Γιατί οι της παρακρατικής αριστεράς μπορούν να εγκληματούν ασύστολα και πάντοτε είτε δεν συλλαμβάνονται, είτε αθωώνονται; Γιατί ενώ επιδεικνύουν όπλα σε πορείες στο κέντρο των Αθηνών, αυτά δεν βρίσκονται στην κατ’ οίκον έρευνα; Γιατί υπάρχουν και λειτουργούν καταλήψεις και άλλες παράνομες δομές – εστίες εγκληματικότητας εμπρός στα μάτια των αρχών;
Αυτά και ακόμα περισσότερα ερωτήματα ψάχνουν εδώ και πολύ καιρό. Η απάντηση δόθηκε σήμερα, μέσα από την παρακρατική συμμορία του «Ρουβίκωνα» και είναι η εξής: Έχουν δικούς τους ανθρώπους, κουκουλοφόρους με γραβάτες, μέσα στα υπουργεία, αν όχι στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως έδειξε η σύλληψη του υιού Σκουρλέτη για την επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων της Χρυσής Αυγής.
Πριν από λίγες ημέρες, οι αναρχικοί πέταξαν μπογιές στην....
τουρκική πρεσβεία που βρίσκεται πλησίον του Μεγάρου Μαξίμου. Όπως ήταν απολύτως φυσικό διεξήγαγαν την επιχείρησή τους χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς, παρά το γεγονός ότι η περιοχή είναι η πιο καλά φυλασσόμενη στην Αθήνα.
Την επαύριο αυτού του γεγονότος, το ΥΠΕΞ σε «συνέχεια ρηματικής διακοίνωσης της τουρκικής πρεσβείας» απέστειλε απόρρητο, άμεσης παράδοσης, έγγραφο προς το Υπουργείο Εσωτερικών, την Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της ΕΛ.ΑΣ., τον Τόσκα και τον Τσίπρα. Με αυτό το έγγραφο ζήταγε «αυξημένη επαγρύπνιση» για την προστασία τους.
Το έγγραφο αυτό, λοιπόν, παρά τον χαρακτηρισμό του ως απόρρητο, όχι μόνο έφτασε στα χέρια της παρακρατικής συμμορίας, για την διαφήμισή της, αλλά βρέθηκε και στον γνωστό παρακρατικό ιστότοπο, που λειτουργεί στο ΕΜΠ με την ανοχή των αρχών.

Το σύνολο των καθεστωτικών ρεπορτάζ αναρωτιούνται το «πως έφτασε» στα χέρια των παρακρατικών το συγκεκριμένο έγγραφο. Η απάντηση είναι προφανής και απαντά και στα ερωτήματα που θέσαμε στην αρχή του άρθρου: Υπάρχουν κουκουλοφόροι με γραβάτες στα υπουργεία και σε άλλες υπηρεσίες που τους προμηθεύουν ό,τι χρειάζονται και – κυρίως – τους εξασφαλίζουν την ασυλία.

Το αστείο της όλης υποθέσεως είναι ότι την ασυλία αυτή παραδέχονται και οι παρακρατικοί στο σχετικό σημείωμά τους, αφού όπως τονίζουν «μετά την παρέμβαση και από την στιγμή που δεν πραγματοποιήθηκε καμία σύλληψη (παρά μόνον προσαγωγές ασχέτων περαστικών), η Τουρκική Πρεσβεία ζήτησε επιτακτικά, λίγη ώρα μετά την παρέμβαση, μέσω κατεπείγοντος μηνύματος προς το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, τη δίωξη και τιμωρία των μελών μας».

Θα διενεργήσει άραγε ΕΔΕ ο Τόσκας και τι θα προκύψει από αυτήν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών